Home / Bloggen / Man kan inte dra en slutsats enbart pga människors val av tyg
valavtyg

Man kan inte dra en slutsats enbart pga människors val av tyg

 

Jan Sjunesson la ut en bild på en ung kvinnan som är styrelseledamot för MUF i Skaraborg vilket fick Twitters åsiktselit att välta. Kvinnan hade slöja på sig. Det rasades från höger till vänster och kontentan av det som kom fram var att man minsann inte kunde döma eller dra slutsatser om en människa beroende på vilka tygbitar denne valt att klä sig i.

OK!!!

BildBild

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...