Home / Bloggen / 12 års arbete raderat av Google
unablegoogle

12 års arbete raderat av Google

Igår så loggades jag ut från de tjänster jag har hos Google. En del av dem är gratis, andra betalar jag för. När jag försökte logga in igen så möttes jag av en brasklapp.

Unable to access a Google product

If you’ve been redirected to this page from a particular product, it means that your access to this product has been suspended. Read on for more information.

Your access to this Google product has been suspended because of a perceived violation of either the Google Terms of Service or product-specific Terms of Service. For specific product guidelines, please visit the homepage of each Google product you’re interested in for a link to its Terms of Service.

Google reserves the right to:

  • Disable an account for investigation.
  • Suspend a Google Account user from accessing a particular product or the entire Google Accounts system, if the Terms of Service or product-specific policies are violated.
  • Terminate an account at any time, for any reason, with or without notice.

Next steps for suspended accounts: If you believe your access to this product was suspended in error, contact us.

unablegoogle

Jag har försökt få svar från Google varför de raderat mitt material. Mycket av materialet har ingått i mitt arbeta som journalist. Det handlar om allt från granskningar till religionskritik, fotografier och videomaterial. Allt detta är nu puts väck och det verkar inte finnas någon större möjlighet för mig att få tillbaks materialet.

Jag har självklart överklagat till Google och ställt frågan om varför de låst ute mig från mitt konto. Det enda jag än så länge fått är ett autogenererat svar om att mitt konto är låst och det finns ingen chans att överklaga deras beslut. De hänvisar vidare till deras policy, vilket är lika tunt som att åberopa värdegrund.

Att det finns individer som inte gillar det jag skrivit, filmat eller fotat ska inte spela någon roll. Men det verkar vara det som allt handlar om. Flera av mina religionskritiska videos har anmälts som kränkande, hatiskt och rasistiskt innehåll.  Det finns inget domstolsbeslut, ingen polismyndighet eller åklagare har utrett om mitt journalistiska material är rashat, kränkande eller hatiskt.  Det hänvisas bara till ”Policyregler”

Har lusläst reglerna och kan inte hitta egentligen en enda som är emot Googles policy, mer än att de har rätten att stänga av vem de vill, hur de vill.

Jag är sedan länge en betalande kund hos Google. Jag har i många år betalat för deras tjänster. Det känns inte direkt motiverande att göra det längre.
Sakta så håller mitt arbeta på att raderas från nätet. På Facebook kan jag inte närvara längre. Hos Google stängs jag av och får mitt arbete raderat.

Vi lever i ‘1984, på riktigt.

 

Share

About gagmar

x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...