Home / Bloggen / Nationalsocialisterna får demonstrera men gnäller ändå
nmrpixladflagga

Nationalsocialisterna får demonstrera men gnäller ändå

Sektliknande rörelser går aldrig att göra nöjda.  Inom vänstern har vi många sekter allt från kommunister, anarkister till nationalsocialister och inga av dessa rörelser går att göra nöjda fören de fått exakt som de själva vill.

Nationalsocialisterna har ansökt om att få demonstrera i Göteborg den 30 september och fått tillstånd. Dock är de inte nöjda med den väg de ska gå. De borde vara tacksamma att de ens får finnas i närheten av en stad och befolkning. Hade jag själv fått bestämma så hade de fått yla av sig i ett grustag.

NMR försöker nu piska igång att de är utsatta för en orättvisa. Det är de inte eftersom demokratin ger dom friheten att demonstrera. 

Jag har inga problem med att medborgare demonstrerar. Men jag har en önskan och att de spelar efter demokratins grundläggande regler. Varken kommunister, anarkister eller nationalsocialister brukar detta. Därför finns det ingens om helst anledning att låta dessa människor få demonstrera mitt i en stad.

Jag har bevakat våldsamma kommunister, anarkister och kommunister. De delar samma ide om att förgöra demokratin och göra ditt liv till ett helvete.  Vi bor i en demokrati och ska tillåta dessa intellektuella haverier att få föra ut sina tankar. Men vi behöver absolut inte acceptera att de går i våra städer. De är så marginaliserade grupper, ingen av dom tillhör några folkliga rörelser och de har absolut inte folkets stöd.

Detta ”stöd” kan de bara få om de använder våld mot fria människor och tvingar andra att underkasta sig deras totalitära tankar.  Nordiska motståndsrörelsen hatar demokrati och våra friheter och därför är det bra att de får komma till tals. Nationalsocialisterna ide om en socialistisk stat är en mardröm så låt svenska folket få veta vilka sinnessjuka politiska idéer dom har.

 

Stöd hederlig journalistik och en öppen debatt.

Swish: 073-5467565

http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/polisen-kallar-in-f%C3%B6rst%C3%A4rkning-till-nazistdemonstration-1.4611466

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...