Home / Bloggen / Använd invandrare som kärleksbomber
isil-executes-own-commanders

Använd invandrare som kärleksbomber

#varinterädda

Nerdragningar i skola, vård och omsorg. Vi har snart nått den gränsen där det helt enkelt inte längre fungerar.

Polisen tycks ha tappat kontrollen och oavsett hur mycket opinionsbildare vill leka med statistik så har vårt land blivit en osäker plats. Terrorattentatet på Drottninggatan vittnar om detta.

Trots detta uppmanar politiker, journalister och opinionsbildare att vi inte ska vara rädda, inte låta oss påverkas och sprida kärlek. Massor med kärlek.

Jag vet inte hur många gånger jag de senaste dagarna läst att vi inte ska låta terroristerna vinna, kärlek, kärlek, kärlek…

Vilket fått mig att fundera. Varför anammar vi inte dessa ideer på migrationspolitiken?

Till den som söker asyl och flyr från Daesh kan vi bara säga åt dom att vända om och visa kärlek. Var inte rädda. Daesh är faktiskt bara några få psykiskt sjuka ensamvargar som missuppfattat islam.

En sån migrationspolitik skriver jag under på, för jag vill sprida kärlek. Så istället för att använda invandrare som vinstmaskiner borde de istället användas som kärleksbomber.

#varinterädda

Share

About gagmar

x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...