Home / Bloggen / Varför svek ni landet?
Foto: Roger Sahlström
Foto: Roger Sahlström

Varför svek ni landet?

Tänk dig själv att du bor på en ort där industrierna dragit, affärerna lägger ner, postkontoret drar även dom. Polis, social välfärd, allt dras ner. Du ser och upplever framför dig hur det samhället du fötts eller bor i rämnar framför dina ögon och inga medier tar upp detta.

Du har i åratal försökt varna och berätta om nedmonteringen av ditt samhälle och du trodde du gjorde något bra för dig, för din familj och för samhället.

Istället får du ta massa skit från journalister som kallar dig för rasist eller ännu hemskare saker när du försöker beskriva din verklighet.

Jag har träffat många av dessa människor ute på landsbygden. De är helt övergivna och när de berättar om den tomhet, den vilsenhet och rädsla de har för framtiden hånas dom av en liten media och politikerelit som befinner sig i Stockholm.

Dessa journalister och politiker häcklar och hånar inte bara stora delar av svenska folket utan även ett parti som är demokratiskt vald. Att det finns en politiskt motiverad agenda bakom det hela är inte en konspiration, det är ren skär fakta.

Sverigedemokraterna växer av en anledning. De har lyssnat på människors oro, de har tagit del av alla de berättelserna från den nedmonterade landsbygden. SD har visat sig vara humanister, ansvarsfulla och hederliga.

Sverigedemokraterna har gjort det som välfärdsbyggarpartiet borde ha gjort. Nämligen att ta hand om sin befolkning. Numera spottar de ”gamla” partierna på sina medborgarna. SD värnar om människor, om kulturen, om landet och den värdefulla identiteten som skapat demokrati och rättssäkerhet. Ett barn förstår varför landets befolkning sviker de gamla partierna och medierna

Politiker och journalister har skapat en mardröm för stora delar av svenska folket.  De har skapat ett helvete för många. Själva har de förskansat sig  dyra villor och bostadsrätter, långt från mångkulturens negativa sidor.

Det enda de själva vill ha av mångkulturen är det som gynnar dem och deras ideal. Mat, färggranna kläder, fotbollsproffs och någon som kör  taxi.

Varför svek ni landet?

 

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...