Home / Bloggen / De egoistiska mångkulturalisterna
Foto: Roger Sahlström
Foto: Roger Sahlström

De egoistiska mångkulturalisterna

Utan invandring stannar Sverige. Landet behöver invandrare, annars dör skola, vården och omsorgen. Utan invandrare hade svensken svultit ihjäl. Vi har hört mantran om att invandrare jobbar i vården och det är högutbildade akademiker som är ett fitthår från nobelpriset som kör taxi. Utan invandrare hade vi inte haft fotbollsspelare.

Vi har hört detta och mycket annat. Jag är så trött på dessa fraser. De står mig upp i halsen. Inte för att jag är trött på invandrare utan på de som påstår sig brinna för solidaritet, medmänsklighet och humanism. Jag brukar kalla dessa människor för knallkorkar, personer som inte riktigt tänkt hela vägen fram.

Jag är väl kanske mest ”känd” för att träta med vänsterknallkorkar och deras märkliga resonemang. Det finns många saker jag stör mig på när det gäller dessa verklighetsfrånvända godhetsonanister.

I mina ögon är de inget annat än narcissistiska idealister som tillgodoser sig med moraliska kickar genom att göra känslomässig profit på andra människor. För när det väl kommer till kritan så bryr sig dessa människor inte ett smack om sin omvärld. De är måna om sina egna privilegier och sina egna förmåner.

De vill på det mångkulturella altaret offra unga tjejer och män. De ser mellan fingrarna på skam/hederskultur. De relativiserar ner vissa gruppers övergrepp genom att säga att andra grupper begår minsann övergrepp de med. Och det är i deras ögon vita män som begår övergrepp. Andra människor med mörkare hudfärg begår övergrepp av okunskap och kan enligt deras standard då aldrig fördömas.

I deras värld gör det inget om några kvinnor kastas från balkongen eller om några töser våldtas eller om några unga män slåss ihjäl på gatan. Man får så mycket av mångkulturen argumenterar dessa människor för. Belöningen av mångkulturen är så mycket större än lite våldsam brottslighet som ändå bara drabbas andra.

När de menar får, så menar de saker som de själva drar nytta av. Exotisk mat, spännande mönster på kläder och musik.

När dessa skrikande knallkorkar manifesterar så handlar det om att de vill säkerställa sina privilegier. De vill ha kvar sina tygbitar i vackra färger, få njuta av sitt dunka dunka från en annan del av världen och de vill ha sin exotiska mat för sig själva.

Det är dessa knallkorkar som utnyttjar människor för deras hudfärger eller kulturer. Det är dessa så kallade antirasister som delar ut klasstillhörighet och menar att  vissa invandrare inte förstår den svenska kulturen. Därför måste just de speciellt utvalda knallkorkarna ta hand om invandrare.

Här har ni den riktiga rasismen. Det är denna ruttna människosyn vi ska ställa oss mot. Det är detta utnyttjande av människor vi ska reagera mot.  Rasismen kommer från vänstern och från de som kallar sig för antirasister.

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...