Home / Bloggen / Tro inte på allt du läser i tidningen.
roger620

Tro inte på allt du läser i tidningen.

Det pågår ett drev mot forskaren Tino Sanandaji. Aftonbladet och DN försöker att smutskasta och förstöra hans trovärdighet som forskare.

Med hjälp av så kallad ”Guilt by association” kopplar man ihop Tino Sanandaji med William Hahne från SDU.

Istället för att bemöta Tinos forskning med motargument så väljer man de lumpnaste av dåliga argumentationsknep. Det hela är infantilt och bevisar verkligen hur illa ställt det är bland journalister i Sverige.

Jag har aldrig träffat Tino, men tagit del av hans föreläsningar online. Han är alltid korrekt och förhåller sig enbart till de fakta som finns. Hans egna åsikter vet jag faktiskt inte mycket om eftersom de inte speglas i hans föreläsningar.

En del på nätet går så pass långt att de menar att Tino måste redovisa vilka människor han haft eller har en (sexuell) relation med.  Saker har verkligen spårat ur.

kimhanna1

För en gångs skull så håller jag med Anders Lindberg på Aftonbladet. Tro inte på allt du läser i tidningen.

trolindberg2

Vill man nu argumentera mot Tino så är jag ganska övertygad om att han inte har några problem med detta. Ställ upp på en debatt mot honom med saklig fakta. Nu vågar ingen göra detta. Det är därför man hellre smutsar honom. Man går hellre på honom som person än att möta honom i sak. Vilket återigen säger allt om hur illa det är bland journalister i Sverige.

Detta är inte värdigt ett land som Sverige.

Stå på dig Tino.

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...