Home / Bloggen / De ska ständigt påminnas om sitt svek mot Sverige och svenskarna
2014-09-14-02-54-31_val_2010_expressen_aftonbladet-1440x564_c

De ska ständigt påminnas om sitt svek mot Sverige och svenskarna

2016 kommer att bli det år som den politiskt korrekta bubblan spricker. Vi kan redan nu se hur opinionsbildare och journalister desperat försöker hitta den nya ordningen.

Tidigare har de kommit undan med sina kappvändningar. Nu har vi internet, skärmdumpar och cacher.

De ”goda” ska ständigt påminnas om sitt svek mot Sverige och svenskarna. Men inte bara detta. Utan mot deras osmakliga sätt att använda invandrare som slagträ i debatten enbart i syfte att framställa sig själva som goda.

Det är dessa goda som skapat det kaos vi nu står inför. Som jag ser det så ska de ständigt påminnas. En del borde nog till och med ställas till svars.  Det kan låta hårt. Men vi ska komma ihåg att detta samhällsexperiment har kostat en hel del. Skenande brottslighet, gruppvåldtäkter, heders/skamproblematik. etniska konflikter, våldtäkter. Listan kan göras lång på saker som kommit med massinvandringen.

Journalister har försvarat det hela och anfört argument av lägsta nivå. De har rabblat pizza, kebab och Zlatan.  Påstått att det inte finns en svensk kultur eller folk. Hävt ur sig ”alla är från Afrika”. Alla dessa människor har en sak gemensamt. De föraktar demokrati.

Detta och mycket annat har lett till att det skapats områden i Sverige där svensk lag knappt råder. Någon måste ställas till svars för detta.  Det går inte bara att dra ett streck över detta och låtsas som om inget har hänt. Här ligger skulden hos våra politiker.

Hade det rört sig om ideologiska diskussioner kring om man ska höja barnbidraget med en hundring eller inte. Då hade vi kunnat gå vidare. Men nu har svenska folket och många invandrare fått lida pga politikernas vanstyre. Många unga män och kvinnor har utsatts för en importerad skamkultur. De öppna gränserna har gjort det möjligt för grovt kriminella gäng att etablera sig. Återigen, listan kan göra lång på bieffekter av deras experiment.

Nyckeltalet för när allt började gå fel är 1975. Då beslutade man att Sverige skulle vara mångkulturellt och man kastade mer eller mindre ut en svensk suverän identitet.

Nu har de som skapat detta helvete försökt sopa igen sina spår.  Men vi ska inte låta dom komma undan. Jag är extra glad över att arbeta inom alternativ media. 2016 kommer att bli det år då jag och många andra kommer ställa frågorna till de inblandade.

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...