Home / Bloggen / Ras-förrädare, egoist, knallkork
roger620

Ras-förrädare, egoist, knallkork

Det har blivit ett herrans liv efter Jan Sjunnessons artikel i Expressen.  Där han skriver om att han hjälpt två bröder från Afghanistan och mig.  Nätpöbeln går inte att göra nöjd. I deras värld är saker och ting svart eller vitt. Hjälper du en person som är av annan hudfärg och som inte är etnisk svensk är du en förrädare menar pöbeln. 

Som vanligt drar pöbeln på växlar in absurdum. De förstår inte texten utan läser in saker som inte finns eller överdriver.  Kommentarer på sajter och sociala forum är på en nivå som så att det får ett dagis att framstå som ett vuxet intellektuellt paradis.

Den anonyma pöbeln har tom valt att hoppa på mig. De menar att jag är en ras-förrädare, en äcklig jävel som vill göra profit på migranter. Bara att de uttrycker detta visar på att de inte förstått texten.

Sjunnesson hjälpte mig ur en sits som kunde ha blivit jobbig för min del. Jag saknade nämligen bostad i våras. Jag hade kunnat vara en av de som på helgerna får mat och kläder från frivilliga. Tills jag fick igång min egna inkomst lät Sjunnesson mig att bo hos honom mycket billigt. Det var inte jordens bästa boende, men någonstans att sova och en plats att ställa min väska på .  Själv har jag inte tjänat en krona. Inte heller Sjunnesson.

De två bröderna som hyrde ett rum av Sjunnesson var två vanliga människor som arbetade hårt. De steg upp tidigt på morgonen, utan gnäll gick de till sina arbeten där de la ner många timmar. De kom hem sent på kvällen. Många gånger så trötta att de bara öppnade dörren till sitt rum och man kunde höra hur de rasade ihop av utmattning.

Den svart vita världen pöbeln befinner sig i är en träskmark av lögner, ohederlighet och nonsens. Många som har hört av sig till mig är människor jag känt i många år och till och med träffats. De har spytt ur sig svordomar och menar att jag borde skjutas, fängslas eller skickas på ett plan ut ur landet.  Det är såna människor som gör att jag inte vill kalla mig för Sverigevän.

Den ohederlighet jag brukar tillskriva knallkorkarna på vänstersidan, den finns på andra sidan med. Enkla svar, enkla lösningar, floskler och meningslösa ord. Saker som yttras bara för att markera en position. Sällan sägs saker som faktiskt förändrar till något positivt. Det är tragiskt.

Sverige har behov av lösningar och förslag som hjälper folket och landet att komma tillrätta. Åsiktsmaskiner som kastar ur sig osammanhängande resonemang har för länge sedan spelat ur sin roll. Problemen är numera observerade från högsta nivå. Så sluta gnäll pöbeln.

Kom med konstruktiva förslag för att förbättra din och andras vardag. Att avgrundsvråla ur sig nedsättande epitet eller hot gör landet bättre för dig exakt hur då?

Jag har egentligen inget emot att få pöbelns idiotiska haranger kastade efter mig. Jag fixar det. De borstar jag av lika lätt som vänsterns knallkorkar. Det är enkelt, väldigt enkelt. Eftersom båda grupperna reagerar utifrån känslor. Det är lite som att ha med en ettrig hund att göra. Låt de gläffsa sig trötta. Sen har man vunnit.

Det går att vara SD:are – och hjälpa främlingar

UPPDATERING

Trots att det framgår i artikeln som Jan har skrivit och att han på flera ställen förklarat att de två bröderna arbetade heltid. Så verkar det som om detta inte landar hos pöbeln. Jan eller jag har inte blivit miljonärer genom dessa två bröder. De har betalat sin hyra genom att arbeta. De har inte haft några bidrag och Sjunnesson har inte skickat någon faktura till Migrationsverket. 

Skärp er människor. 

 

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...