Home / Bloggen / Facebook, vi ses om några timmar.
avstangdigen115

Facebook, vi ses om några timmar.

Det är ju sällan jag kan vara online någon längre tid numera på Facebook. Inlägg och foton anmäls av hundratals personer. Känner mig lite starstruck över detta faktiskt. Det hade dock varit mer intressant  om någon av dessa anonyma fegisar vågat ta debatten om de ämnen jag brinner för. Vad har de emot demokrati, fria tankar, meningsutbyte, sekulära ideer och fria människor?

En del av de som analt anmäler mitt innehåll brukar höra av sig och skratta. De skryter och visar upp sina skärmdumpar om anmälningar.  De är en samling väldigt obehagliga människor. Eftersom de lever i en värld där de anser att deras önskningar och politiska ideologier ska styra över andra. De anser sig ha de bästa moraliska greppen för samhället och människor.

Jag vill hävda att de har fel. Måste man använda block/abuseanmälan för att bevisa sin ståndpunkt. Då har man på många sätt övergett hela den demokratiska ideen.  Dessa knallkorkar får gärna fortsätta abuseanmäla och blocka mig. De får väldigt gärna fortsätta sprida dynga om mig. För varje gång jag bli avstängd får jag hundratals nya läsare på bloggen, twitter och på den tidning jag arbetar för.

Man kan ju tycka att efter alla år så borde knallkorkarna ha lärt sig att deras taktik att anmäla, blocka, hota klistra epitet eller skrämma människor inte fungerar. Det borde vara en signal för dem att de borde tänka över sina ideer. Men icke. De kör på i samma spår och maniskt kör fram sitt strunt.

Det är inte undra på att det går dåligt för vänstern. Ibland så tycker jag faktiskt synd om dem. Men så inser jag hur nedsättande det är och klampar stolt vidare.

 

Vi ses om några timmar.

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...