Home / Bloggen / Regeringen har gett SD rätt
© SVT/Skärmdump
© SVT/Skärmdump

Regeringen har gett SD rätt

Det som var fascism, rasism och nazism för någon månad sedan. Är nu att ta ansvar. Det är sannerligen märkliga tider vi lever i. Åsa Romson stod i dag i tårar då verkligheten kom ikapp hennes vanföreställningar. Löfven pratade om ansvar och lät som självaste Åkesson. 

Nu borde väl hela den förljugna debatten om migrationspolitiken falla ihop som ett korthus i en orkan? Nu borde väl alla äntligen förstå att kejsaren varit naken en längre tid?

Punkt på punkt gav Löfven och Romson i dag SD rätt.  Ålderstester, ett kraftigt minskande intag av asylsökande, ID-kontroller. De erkände inför svenska folket att regeringens politik totalt misslyckats.  Åsa Romson drog med en lögn inför hela folket. Ingen hade kunnat ana att det skulle bli så mycket sa hon. Detta var fult gjort av Romson. Det hade räckt med att hon bara tog del av SDs information kring frågan. Då hade Romson sluppit stå som en fån i dag på presskonferensen.

Nu råder stora delar av Sverigedemokraternas politik. SD har alltså haft rätt hela tiden.  Inte ens tårar från Åsa Romson kan ändra  på detta.  Åsa Romson tog i dag sina första steg i den riktiga verkligheten och det slutade i tårar för henne. Det är rent pinsamt att se en minister agera på detta sättet. Hon och Löfven borde packa ihop anser jag. Nyval!!!

Självklart försöker nu hungriga politiker och opinionsbildare tillskriva det som om de var först med förslagen. Detta är en lögn. hanifvårtförslat

Sverigedemokraterna var de som såg problemen, la fram dem, presenterade förslag och åtgärder. Nu försöker andra glida på detta. Det är rent osmakligt och väldigt ohederligt.

Självklart kom det nazi-antydningar mot Romson och Löfven på sociala medier. Tokroligt, skrattfest. Well, nu får ni smaka på den skit ni själva varit med om att dra fram. Allt jag har att säga är liiiiiiid. 😉

 

Tisdagen den 24 nov 2015. Dagen då helvetet frös till is och Romson blev nazist. Detta är en dag jag kommer att minnas.

Måste säga att det är lite märkligt att ingen journalist tar upp det att SD haft alla dessa frågor på sin agenda. Detta är ett bevis på hur vinklad och oärliga de svenska journalisterna är. Jag hade inte möjligheten att närvara på dagens presskonferens. Hade jag varit det hade jag ställt frågan om varför regeringen nu kopierar SDs förslag och ger dem rätt.

Det får bli vid nästa presskonferens. För jag är ganska säker på att vi snart ser en ny presskonferens där Löfven helt stänger gränserna. De åtgärder man nu tar till är för veka misstänker jag.

Uppdatering:

Lite kort:

  • Utlänningslagen ska anpassas till EU:s miniminivå. Det rör sig om en tillfällig lagstiftning som ska gälla under tre år.
  • Rätten till anhöriginvandring tidsbegränsas. Bara mycket begränsade undantagsfall tillåts.
  • Åldersbestämning av unga ska införas.
  • Tillfälliga uppehållstillstånd för alla utom kvotflyktingar. Undantag görs för barn och familjer som registrerats innan de nya reglerna införs den 1 april. Eftersom handläggningstiderna nu är långa kommer många som redan kommit till Sverige att omfattas av de nya reglerna om tillfälliga uppehållstillstånd.
  • Bestämmelserna om uppehållstillstånd på grund av synnerligen eller särskilt ömmande omständigheter ska ersättas med en bestämmelse om att uppehållstillstånd kan medges av humanitära skäl i vissa, mycket begränsade undantagsfall.
  • Försörjningskraven kommer att skärpas.
  • ID-kontroller ska införas på samtliga kollektiva transportsätt till Sverige.

Förslagen ska sättas i kraft 1 april

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...