Home / Bloggen / Stackars Knallkorkar
raggetwitter

Stackars Knallkorkar

I dag är jag poppis. De har dragits igång trollkonto 2 för dagen.  https://twitter.com/ragsahl/ Det är med stor sannolikhet samma person som drog igång det andra falska kontot. Det är kanske dags för ett samtal till mamma Eva?

raggetroll

Hur påverkar då detta mig? På det privata planet så blir det mest en skrattfest. Förutom det så ger det mig mer trafik till min blogg. Fler följare på Facebook och Twitter. Varje sånt här infantilt försök att håna eller tysta mig har bara resulterat i vinst för min del.

vadhänder1

 

Så här brukar statistiken se ut när jag blockas eller utsätts för något angrepp på sociala medier. Normala dagar är det bara några tusen. Sen smäller det på när knallkorkarna sätter igång. Tack vare knallkorkarna får jag massor med gratis reklam och uppmärksamhet. Jag tackar och bockar. Jag tjänar pengar på detta. Så snälla, sluta aldrig med era dumheter.

 

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...