Home / Bloggen / Judehataren Gina.
rogerfnurra620

Judehataren Gina.

Orsaken till att jag anser att Gina inte är en bra julvärd har att göra med hennes hat hon sprider mot judar.  Gång på gång har hon tagits med att sprida osanningar, rena foliehattsfantasier och hon har låtit kommentarer stå kvar på sin blogg som är direkt hat mot det judiska folket.

Hennes chefer och personer inom kultureliten har gång på gång förminskat ner det hela som ungdomssynder.  Vi vet annars hur det brukar drevas när någon annan säger något mindre genomtänkt eller låter kommentarer stå kvar. Se bara hur medierna försöker smutsa Avpixlat för deras kommentarsfält.

Sverige är verkligen hycklarnas paradis och jag är mäkta trött på vänsterdominansen. Trött på deras brist på moral, etik och uppförandekoder.

Jag firar inte själv jul. Jag firar inga traditioner överhuvudtaget. Jag förstår mig inte på traditioner. Men jag förstår dess nytta och funktion för ett land och ett folk.

Svenska julfirandet är inte direkt kristet och det är inte heller programmet. Men det är länkat till en svensk jultradition. Att låta en praktiserande muslim, som spridit judehat leda en sådan tradition är ett hån mot hela svenska folket och att pissa det judiska folket rakt i ansiktet.

Som vanligt försöker nu medierna och knallkorkarna skapa sidospår för att dölja själva kärnfrågan. Anledningen är enkel. De kan inte ta i själva frågan. Därför måste man spy ur sig att det hela egentligen handlar om att Gina är muslim. Ja detta spelar in. Men den mesta kritiken mot Gina är hennes hat mot judar och försvar av en militant rörelse i Palestina. En rörelse som öppet talar om att utrota judar. En rörelse som motiverar och ligger bakom många av de knivattacker som sker i Israel.

Att låta en praktiserande judehatande muslim inleda julfirandet i Sverige är fail, fail, fail.  När knallkorkarna promotar att en homosexuell jude öppnar upp fredagsbönen kommer jag ta dem på allvar. När en ateist får tala för alla muslimer, då kommer jag låta en judehatande Palestinier få sitta okritiserad i TV.

Det är som flera sagt ett stort hycklande kring detta. Gina och andra kommer undan med vilka stolligheter som helst. Andra ska det drevas mot. Till den milda grad att de nästan knäcks. (En del har knäckts av dreven och valt att avsluta sina liv)

Många ställer sig i dag frågan om varför ges Gina Dirawi det stöd Louise Andersson Bodin aldrig fick? Detta är verkligen typiskt svenskt. Vissa kan och får medan andra inte kan eller får.  Detta är alltså landet som talar om att alla är lika. Det är en förbannad lögn det där.

Min uppmaning till er är att säga upp din TV-licens. SVT har brutit i sitt kontrakt mot det svenska folket. Det handlar inte bara om Gina, utan om SVT inte följer de krav de har. Att vara opartiska och hålla sig till sanningen.

http://skma.se/blogg/2012/11/willy-silberstein-sverige-har-borjat-vanja-sig-vid-judehatet/

http://si-info.org/index.php?id=817

http://www.sverigeisrael.se/index.php/nyhets-arkiv/217-gina-dirawi-varken-tillraeckligt-ung-eller-tillraeckligt-dum-av-anders-engstroem

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...