Home / Bloggen / Moder Mothanna Magid
rogersblueslunga620x330

Moder Mothanna Magid

oskyldig1

22 november

Moder Mothanna Magid inte längre terrormisstänkt

PK-medierna la sig snabbt på en ”avpixlat-nivå” och hängde ut honom.  Kommer det nu dras igång ett drev mot Mattson och Helin? Troligtvis inte. En och annan knallkork lär gnälla lite. Rättviseförmedlingar och muslimska grupper kommer sitta i sofforna de närmaste dagarna och prata om överdrifter, islamofobi, rasism, vita mäns makt.

Var har då medierna och knallkorkarna lärt sig?   Garanterat ingenting. Nu försöker medierna släta över det hela. Nu heter den frisläppte ”22-åringen”.  Det är inte många timmar sedan som medierna hängde ut honom som terrorist och ISIS-anhängare.

Uppdatering

Well, vad var det jag sa 😉

Säpo och medierna har anledning att rannsaka sig

Det är inte vår uppgift att vara Säpo till hjälp

 Detta är verkligen inte en av mediernas finaste stunder.  Jag hoppas att Moder Mothanna Magid stämmer skiten ur tidningarna. Är han verkligen oskyldig, är han för evigt dömd som terrorist av medierna.

Det finns en dos ironi i detta. Det är sånt här Mattson och Helin anklagar oss inom alternativ media att göra.

DÄR KOM DEN.

”Undvik terrorlagstiftning som rasprofilerar muslimer”

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...