Home / Bloggen / Är ni nöjda nu?
rogerfnurra620

Är ni nöjda nu?

Allt som jag och många andra skrivit och varnat för är nu här. Islamister är ett direkt hot mot Sverige. Men inte bara mot Sverige. Utan mot alla svenskar. Med alla svenskar menar jag alla som bor här i landet. Din hudfärg, religion eller om du anser att Nickelback är bra eller inte. Det spelar ingen roll, som jag ser det är  du svensk. 

Det gör ont i kroppen när jag lyssnar på mina vänner som kommer från eller har anknytning till andra länder. Många av dem  har själva flytt från islamisternas vansinne och nu har de  ännu en gång fått islamismen upptryckt i ansiktet.  Jag skäms som svensk över att så få reagerat och jag skäms ännu mer över att vi har en statsminister som påstår att Sverige varit naiva.

Naiva är det sista vi varit. Skäms på dig Löfven. Du har varit med att hålla detta dolt för allmänheten. Du borde avgå och ställas till svars. Du och dina partikollegor har förått det svenska folket och ni borde alla dömas för högförräderi anser jag.

Men det är inte bara politiker utan även många inom media som borde dömas. I vissa fall borde man inte ens ha rättegång eftersom det är så uppenbart att de har en agenda om att rasera vårt land och våra fri och rättigheter. Jag vet, det låter hårt. Men den skada dessa människor gjort mot enskilda är för stor.  Människor har mördats, våldtagits, rånas och förnedrats för att dessa några få ska få ha en godhetskick.

Dessa individer är lika farliga som övertygade nazister. Nazisterna var helt övertygade om att de var världens bästa och godaste människor. De hade en egen moral och etik som gjorde att de kunde rensa bort sådant de ansåg vara smutsigt.

Vänstern, knallkorkar, antirasister drivs av mer eller mindre samma sorts övertygelse. De anser sig ha absolut rätt. De visar med sin absoluta rätt på exakt samma sätt som nazisterna gjorde. Genom våld och hot mot de människor de finner som icke önskvärda.

Svensk politik har sedan mitten av sjuttiotalet handlat om att montera ner och avskaffa Sverige och svenskarna. Få har kunnat eller vågat ifrågasätta detta. De som dragit upp ämnet har hängts ut som foliehattar, nazister, rasister och rättshaverister. Människor har mobbats, de har förlorat sina arbeten, vänner och sociala sammanhang. En del har valt att ta sina egna liv.

I många år har man drivit en politik som tagit ifrån svensken dess självförtroende och existens. Det har gått så långt att svensken numera är ett könslöst attribut som våra politiker och opinionsbildare styr med hjälp av värdegrunden.

De allra flesta har rättat sig i ledet och håller tyst, men de knyter handen i fickan. Samma tystnad och rättning i ledet fanns under nazismens framväxt i Tyskland, samma rättning i ledet fanns under kommunismen. Det är väl kanske enklast för folk att bara vara tysta när ondskan bankar på dörren. För vem vill förlora sitt arbete och vänner.

Kulturmarxister har nu fått det svaga folk och samhälle de velat ha. De har genom indoktrinering och infiltration av institutioner fått de samhälle de önskat. Ett samhälle av sprittning, konflikt och oordning.

Är ni nöjda nu?

Jag kan inte annat än att ge Marcus Birro mitt fulla stöd i dessa dagar. Han har ställt sig själv i skottlinjen och tagit smällen. Ni ska komma ihåg att han och många andra har gjort detta för att värna om dig och dina barns framtid.

Glöm inte det!

birroursäkt

Tror rätt tro fel

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...