Home / Bloggen / Sopa igen spåren.
7xyv4zmtexdu5xjhf6nrxf0g4.400x200x1

Sopa igen spåren.

Jonas Sjöstedt (V) gav sig i dag på Jan Björklund (fp) på Twitter.  Det hela blev en rejäl skrattfest. Se alla inlägg här. 

sopaigenjonas

Sjöstedt är nog inte den som borde tala om att sopa igen spåren. Hans egna parti har genom splittringar och namnbyten förvirrat människor till den milda grad att ingen egentligen längre vet vilka vänsterpartiet är.

För att göra en väldigt lång sak rejält kort. De är kommunister. Har alltid varit och kommer med stor sannolikhet att fortsätta att vara kommunister.

Kommunismen står bakom folkmord och förföljelser. Vilket du sällan får läsa om i svenska medier. Orsaken är väldigt enkel. Inom media arbetar det många kommunister eller såna som vurmar för den.

Nazisterna ligger i lä när det gäller förtryck och mord.  Efter kriget ställdes nazisterna till svars för sina illdåd. Samma sak borde ha skett mot kommunisterna. Men de kom billigt utan.

Jonas är den siste som borde tala om att dölja några spår.

Kommunism och nazism är två kollektivistiska ideologier. Som handlar om att styra människor och samhälle. Egentligen vill de samma sak och det är få saker som skiljer idéerna åt. Själv så brukar jag bara säga att det är storleken på ledarnas mustascher.

Terror

Några av de värsta brotten mot mänskligheten i modern tid har begåtts av de kommunistiska regimerna i Sovjet, Kina och Kambodja. Terrorn riktades ofta mot den egna befolkningen, till och med mot de egna partimedlemmarna. Man kunde anklagas för att vara klassfiende, spion eller kontrarevolutionär. Straffen kunde vara deportation, tortyr eller avrättningar.

http://www.levandehistoria.se/fakta-fordjupning/kommunistiska-regimers-brott-mot-manskligheten

Svensk vänster har inte tagit ansvar för den kommunistiska historien

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...