Home / Bloggen / Jag är godast
roger620

Jag är godast

Vem är godast i Sverige?

Här är mitt bidrag.

Jag anser att vi borde ta hit hela världens befolkning. Det är humanism och bra för miljön. Skulle alla människor vara i Sverige berikas vården och isbjörnarna slutar att drunkna.

Istället för att 600.000 människor går till jobbet, kan våra politiker säga att 9 miljarder människor går till jobbet. Genom att låta världens alla människor komma hit. Kan vi avskaffa nationerna. Vilket gör att all rasism på en gång försvinner.

Istället för migrationsverk bygger vi istället tunnelbana genom hela Sverige. Det är självklart en mycket snabbare process till svenskhet. Byggandet av tunnelbana skulle med skapa massor av jobb åt svenskarna så de kan betala mer i skatt. Ju mer skatt desto mer pekplattor och specialmat åt de nya svenskarna.

Brottsligheten skulle med bli lika med noll. För logiken har lärt oss. Ju mer en befolkning ökar genom invandring, desto mer sjunker brottsligheten. Det skulle sparas massa pengar med om vi la ner polisen.

Ett försvar skulle vara helt onödigt. Alla länder är avskaffade och det finns inga länder längre som kan bråka med varandra.

Så här tänker jag.

Gör Grängesberg till en pilotstad. Låt kustbevakningen och hela Svenska handelsflottan hämta 3 miljoner människor. Placera dem i Grängesberg och låt staden börja blomstra. Släng sedan upp dessa bevis på alla elaka och onda Sverigedemokrater. De har då inget annat val än att vika sig.

Ta sedan hit hela världen.

Vad kan gå fel? Inget säger jag. För så länge du agerar utifrån ditt hjärta är allting rätt.

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...