Home / Bloggen / Domstolar har spelat ut sin roll.
farthinder2

Domstolar har spelat ut sin roll.

Ett antal människor på sociala medier har nu hotat att ta livet av samhällskritikern och författarinnan Julia Caesar. Hon är på intet sätt dömd i domstol, hon har inte utretts inom ett rättssäkert juridisk system. Hon är dömd av media och de som styr över konsensus.  Glöm domstolar – I Sverige råder värdegrunden. 

Det behövs inga domstolar längre. Antirasisterna, vänstern, medierna, proffstyckarna agerar nämligen som domstolar. Deras ultimata verktyg för att brännmärka, sätta åt och döma är värdegrunden. Den står över alla lagar och förordningar. Värdegrunden skapar hysteri, en kollektiv noja. I Sverige skapar värdegrunden nazister och rasister på löpande band. Det kan vara så enkelt att ställa ”fel” fråga så är du brännmärkt för livet.

I Sverige styr medierna. Det är en del som påstått att det under en tid pågått en ”mjuk statskupp”. På sätt och vis har de faktiskt rätt.Den svenska byråkratin, förordningar och lagar har sakta byts ut mot värdegrunden. Våra myndigheter och politiker har inte längre makten. Utan medierna och intresseorganisationer som genom ett klick på nätet kan mobilisera tusentals fotsoldater.

Visst finns lagar och förordningar kvar. Men de ska stöpas mot värdegrunden och de människor som använder den. Och det har visat sig att värdegrunden många gånger är mer effektiv än vad lag och förordning är.

På pappret kan det se ut som om det är ordning och reda i Sverige. Verkligheten är dock en annan. Ordning, lag och värdegrund dikteras numera från Expressens kulturredaktion, från Expo och från fingrarna på människor inblandade i projekt som ‘inte rasist men’.

Till sin hjälp har de militanta grupper som AFA, RevFront som är deras fotsoldater. Personer som är villiga att ta till våld för att bevisa värdegrundens överlägsenhet.

De nästlar sig in och tar över debatt och konsensus med organisationer som Rättviseförmedlingen vars enda syfte är att söndra och härska.

Demokrati existerar bara för dessa människor så länge den går deras väg. Demokratin är annars ett hot för dem. Demokrati, kunskap, fakta, verkligheten är alla totalära krafters fiende.Det är mer demokrati, mer fakta och kunskap vi behöver.  Så det är just så vi ska bemöta dessa helveteshundar.

Medierna talar ofta om den farliga pöbeln, om faran i att folket tar rättvisan i sina egna händer. Lögnaktigt så skriver de att det är SDs svans av näthatare som ligger bakom pöbelmentaliteten. Som vanligt när man börjar granska sånt här inser man snabbt att det hela inte stämmer.

Pöbeln i dag är de som befinner sig och lever ut sina liv inom värdegrunden. Det är dessa människor som startar drev. Det är dessa personer som driver människor så pass långt att de tar livet av sig.

Värdegrundsdemokraterna är vår tids inkvisitorer, de är domare, förhörsledare och utredare på samma gång. När de är klara med sitt jobb har de även agerat som bödlar.

I dag bränner man inte häxor. Istället hängs man ut på löpet i tidningar och jagas av högst tveksamma individer som Mathias Wåg, Martin Fredriksson, Niklas Orrenius, Annika Hamrud, Loan Sundman, Oisin Cantwell, Åsa Linderborg, Behrang Miri,Henrik Johansson, Thomas Mattson, Foujan Rouzbeh Jan Helin, Jallow Momodou. Jag skulle kunna rabbla upp hundratals namn här.

Gemensamt för dessa individer är att de alla är odemokratiska och ett direkt hot mot våra fri och rättigheter. De har någon fix ide om att deras åsikter är av intellektuell perfektion, de har nått idéernas nirvana. Så man behöver inte ens tänka kritiskt när det kommer till deras resonemang.

Skulle nu någon ha mage att tänka utanför deras idevärld. Som tex Julia Caesar gjort med sina blogginlägg hos snaphanen.dk, då kan man varmt räkna med att de ovan nämnda personerna använder sin makt från toppen. De vill framställa sig själva som offer som saknar makt. Men börjar du kolla in dessa personer så inser man snabbt att de befinner sig och rör sig i toppskiktet hos makthavarna inom värdegrundsdemokratin.

Man ska komma ihåg att inget samhälle har klarat av att leva under diktatur. Alla människor vill slita sig fria från alla former av förtryck. För eller senare kommer värdegrundsdemokratin att rasa och haverera. I tid av mänskligheten är det hela bara ett litet farthinder, ett gupp. Visst många har lidit och kommer att fortsätta lida under de odemokratiska löpsedelbödlarna. Men allt har sin tid.  Ingen har makt för evigt, inget folk har acceptera en evig förtryckare.

Och saker har börjat hända i landet. Det bubblar och det kokar. Människor accepterar inte längre mediernas osmakligheter. Samtidigt som folket tar avstånd så kliar de inom media sig i huvudet och undrar vad de gör för fel.

Jag vet vad de gör för fel och jag kan rädda ett sjunkande skepp som Expressen, fast frågan är om man ens vill rädda en sådan tidning 😉

 

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...