Home / Bloggen / Alternativ media har makt
Nordisk Ungdom genomför en aktion utanför asylboendet i Arboga. Foto: Privat
Nordisk Ungdom genomför en aktion utanför asylboendet i Arboga. Foto: Privat

Alternativ media har makt

Tack vare alternativ media får folket reda på vad som pågår i Sverige.  Vi som är inom alternativ media har i många år grävt och stött saker och nu har det börjat pysa rejält i landet.  Vi har makt och vi påverkar. 

Numera så verkar vi inom alternativ media skrämma ”pk-medierna” så pass mycket att de inte ens vågar skriva om händelser där det faktiskt är viktigt att de gör det.

Igår organiserade Nordisk ungdom en manifestation/attack mot det asylboende där Ikea-mördaren bott. Det kastades ägg och det ska ha skrikits en del. Självklart blev de boende oroade och man kontaktade polisen. Som var där på ett par minuter.

Detta är en sak jag vill läsa om i medierna. Jag vill få veta sånt här. Varför har jag inte fått läsa om detta i Aftonbladet eller Expressen? Nordisk ungdom är en utomparlamentarisk högerradikal organisation medierna ska hålla ögonen på.

Ingenstans i medierna går det att läsa om denna händelse. Det är mig veterligen bara alternativ media som skrivit om det hela. Nyheter i dag verkar vara den enda publikation som skrivit om händelsen. Det må vara en skitsak i mainstream-medias värld att ett gäng ungdomar kastar ägg mot asylsökande. I min värld är det inte det. Det är ett övergrepp.

Alternativ media har börjat hitta sin roll och arbetsmetoder. Det blir mer och mer  proffsigt och korrekt. Det är bra att alternativ media finner sin form i medieSverige.

Tänk att man ska behöva tacka självaste Chang Frick. Då har det fasiken gått långt.

Uppdatering.

 

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...