Home / Bloggen / Svensken ska skämmas
andersandersson11

Svensken ska skämmas

När en moske brann ner uttalade sig politiker och opinionsbildare. De menade att rasismen och hatet mot muslimer måste få ett slut.  När det sedan visade sig att det inte var någon rasistisk attack mot muslimer dog genast allt engagemang. Det fanns inget värde för en politiker att längre engagera sig.

Man kan tycka att alla speciella händelser skulle få politiker att uttala sig och reagera. Men icke. Två svenskar mördas på ett IKEA-varuhus. Ingen politiker har talat om rasism eller om det ökade våldet.

Blaskorna Aftonbladet och Expressen är upptagna med hitta statusuppdateringar från svenskar som uttrycker sig på ett sätt de inte gillar. Det gäller att hitta alla rasister nu verkar vara deras arbetsmetod.

Istället för att ställa frågor till polisen och leverera hela sanningen om vad som hände på varuhuset. Skriver medierna artiklar om hur tryggt Sverige är. Hur synd det är om människor som har uppehållstillstånd i Italien. Om den elaka rasistiska svensken som reagerar över att folk numera mördas när de handlar platta paket.

Vad fasiken är det frågan om egentligen?

Det snurrar en massa rykten nu på nätet. Är det ett terrordåd, är det en ensam galning. Vad har vi att göra med? Jag förstår varför folk har foliehatten på sig  och uttrycker sig på de sätt de gör. Allt är mediernas fel.

I åratal har medierna spridit lögner och desinformation till det svenska folket.  Effektivt har de planterat in lögnen att nazism och rasism växer. Att svenskar är ett galet intolerant folk som bränner muslimer till frukost och näthatar. Svensken är numera så hjärntvättad att de flesta på fullaste allvar tror att det är så.

Svensken har gett bort sitt land och kultur. Kuvade står de och ser på när handgranater exploderar, gruppvåldtäkter och gängvåld ökar lavinartat. De känner en skuld för allt som sker. För allt är svenskens och ibland korsriddarnas fel.

Det är brist på fritidsgårdar, social välfärd. För långt till busshållplatsen, små rum, dåligt internet. Detta är förklaringar som gång på gång poppar upp då invandrare eller religiösa extremister har begått brott.

Menar medierna att bara för att man har ett litet rum så är det okej att begå brott?

Visst är det märkligt att dessa förklaringsmodeller bara går att applicera på vissa människor. För du har väl aldrig sett medierna skriva att Anders Breivik saknade fritidsgård eller hade dålig internetuppkoppling och få detta att framstå som en förklaring till hans gärningar?

Varför gör medierna och antirasisterna sådan här skillnad på människor? Förklaringen är enkel. Det handlar om rasism. Vänstern, medierna och antirasisterna ser nämligen inte mörkhyade människor som upplysta, rationella varelser. Därför kan de inte stå till svars för sina handlingar.

Jag är innerligt trött på vänstern, antirasisterna och de förbannade lögnarna inom media. Ni skapar rena idioter. En av dem uttalande sig så här om morden på IKEA.

– Ni får lägga av med uppdateringar om vad som händer med Sverige. Det är inte farligt. Sverige har aldrig varit tryggare än nu, förklarar Magnus Betnér


Jag blir mållös. Det må vara tryggt på Magnus priviligerade gata. Han har inte fått en granat kastad på sitt hus och hans dotter har inte blivit gruppvåldtagen. Men skulle hon bli, kan vi alltid trösta Magnus med att Sverige är ett tryggt land. Betnér vill påstå att Sverige är safe och att rasisterna överdriver.

Sverige är långt ifrån ett säkert land. Vi är nästan ledande i våldtäkter. Vapen är snart enklare att få tag i än mat i Malmö.

Det skjuts i Stockholm, Göteborg och Malmö. Granaterna faller fritt och polisen är överbelastade. Kalaset för vad denna otrygghet kostar är gigantisk. Bara i Göteborg där man har en särskild insats, kallad ”Trygg Göteborg” för att komma i stäv med skjutningarna som årligen kostar skattebetalarna över 90 miljoner kronor. 

Jag kan komma på många andra områden där 90 miljoner kronor kan komma till nytta. Det finns många hål numera i den svenska välfärden. Kanske införskaffa kravall-utrustning till utryckningspersonal? För allt oftare möts de av sten och raketer. Glöm nu inte Magnus ord att Sverige är ett tryggt land.

Det vi ser hos svenska medier nu är ett totalt haveri och hyckleri utan dess like. Tack gode gud så vaknar fler och fler upp inser hur galet ställt det är i Sverige. En brand i en moske, troligtvis en olycka får landet att rasa. En muslim påstår sig få slöjan avdragen drar tiotusentals människor till ett massmöte.

Två svenskar mördas och medier orkar knappt gäspa.

andersandersson

 

Medierna drar gärna på stora växlar. Ni kommer väl ihåg köttbullenazisten som det skrevs om för några veckor sedan? Då fantiserade medierna alla fritt. Den så kallad SD-politikern som greps var en äldre dam vars son är ett uppenbart pucko. Så länge det handlar om att slå mot SD tar medierna till vilka knep de vill. De tänjer på sanningen,  överdriver och håller undan fakta.

Samma sak med attackerna mot romer. Här försöker man påstå att det är SD som ligger bakom och motiverat. Ja må säga att SD verkar ha helt magiska förmågor. För numera så kan visst Åkesson få romer att starta konflikter mellan varandra. Det är nämligen som så att de allra flesta attacker mot romer, är från andra romer. Jag misstänker tom att den macheteman som härjat i Göteborg är en EU-migrant.  Det slogs upp stort i medierna om hans gärning. Det dog dock rätt snabb. Varför?

Man gör allt för att sänka svensken. Svenska ska inte känna någon stolthet. Bara en skam. Ett av de fullaste saker medierna gjort är kring gruppvåldtäkten på Finlandsfärjan. Då medierna basunerade ut att svenskar var gripa för gruppvåldtäkten. Sanningen var något helt annat. De som häktades var somalier. En av de inblandade hade svenskt medborgarskap.

Fler och fler svenskar får smaka på vad öppna gränser och vad mångkultur egentligen innebär. I delar av Sverige ockuperar bulgarer semesterstugor och våra myndigheter är helt handfallna. I Skogarna kring Mossgruvan växer avfallshögarna och de använder människors trädgårdar som toaletter. Bulgarerna kör med avställda och oförsäkrade bilar. De få svenskar som bor i Mossgruvan vill flytta men de saknar den ekonomiska möjligheten.

Det är så mycket som är galet och upp och ner i Sverige numera. Det hade varit ganska lätt att få rätsida på det hela. Vi hade inte ens behövt Sverigedemokraterna för detta. Utan bara hederliga och ärliga medier som beskriver de problem som finns i samhället.

Så länge medierna ljuger om läget i landet kommer SD att växa. Nu kanske man inte ska tipsa de på Aftonbladet om detta. För då kanske de börjar sköta sitt jobb 😉

 

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...