Home / Bloggen / Vilka ger sig antirasisterna på nästa gång?
rogerfnurra620

Vilka ger sig antirasisterna på nästa gång?

Jag har slutat räkna. Det är så många gånger som våldsamma antirasister stått och vrålar mig rakt i ansiktet. Det spelar lixom inte någon roll längre. Det är som när jag gick i skolan. När Rutan, Markus, Daniel, Olle, PG och allt vad de hette som gjorde mina dagar till ett rent helvete. 

Det krävdes ganska mycket för dem att försöka knäcka mig. Jag brukade bara dra mig undan och njöt av tystnaden bland träden kring Sylteskolan i Trollhättan.  Att bli brutalt mobbad störde mig egentligen inte. Jag hade mina böcker, jag hade en starkt övertygelse om vem jag var. Så egentligen tog aldrig orden eller slagen. Som jag såg det då, var det mest att de slösade massa tid och energi.

Att ha varit mobbad ser jag som ett plus på kontot. Det har gjort att jag mentalt pallar med alla drev, lögner och hysteri.

Det gynnade mig på sätt och vis när de gav sig på mig. Jag kunde lämna skolan och fly upp till dungen och sätta mig där. Inte för att gnälla eller gråta. Utan bara sitta och softa och njuta över tanken att jag slapp lektioner.

När vänstern skickar fram sina fotsoldater gör de allt för att försöka rubba och knäcka mig. De brukar väsa i öronen och fråga om jag är rädd. De kör in armbågar i sidan, slår på mig och min kamera. Deras ögon är fulla av hat. Eller det kanske är droger? Många gånger är de märkligt ”tjackstirriga”.

De får gapa och skrika bäst fan de vill.  Mig skrämmer de inte. Jag har varit i helvetet och tillbaks redan. Det är mest tragiskt att de lägger tid och energi på någon som bevakar vad vänstern gör. För det är ju uppmärksamhet de vill ha. Men det ska vara rätt sorts uppmärksamhet. En journalist som hyllar dem som hjältar. Vilket jag inte gör. Jag kommer aldrig att hylla våldsamma utomparlamentariska metoder. Spelar ingen roll om det är från höger eller vänster.

Tänk om antirasisterna istället använde sin energi för att faktiskt göra samhället bättre på riktigt. Förstöra andras egendom, rassla med nycklar, blåsa i vuvuzela eller sjunga kommunistiska ramsor, skapar inga jobb eller välfärd. Även om de tror det. Välfärd skapas genom personligt engagemang och att man arbetar. Sånt kan man dock inte kräva av vänstern. De föredrar sitt kollektiv där de kan klappa händer och slå ner meningsmotståndare för den goda kampens skull.

Det är vänstern som är rasister

De aktivister som förstörde reklamen på tunnelbanan är inget annat än en bunt kriminella. Polisen borde ha buntat ihop dem anser jag.

Nu lär det väl inte hända så mycket. Det har lagts ett antal anmälningar.  Jag kan nog kallt räkna med att det i sedvanlig ordning läggs ner. Motivet brukar vara brist på bevis. Vilket är lite lustigt eftersom varje gång jag anmält ett överfall, ofredande eller försök till skadegörelse från aktivisterna bifogar jag alltid film och bilder som visar exakt vad aktivisterna gör.

Tänk att ett par ord i tunnelbanan om organiserad brottslighet kan väcka såna känslor. Det är märkligt allting. Sverigedemokraterna pratar om organiserad brottslighet. Vänstern och antirasisterna om romer. Det är vänstern som drar slutsatsen att romer skulle vara tiggare och kriminella.

SD´s kampanj hade kunna falla i tyst träda om vänstern bara ignorerat det hela. Då hade SD varit 360.000 kronor fattigare och stått med lång näsa. Nu har istället SD fått uppmärksamhet som är värt miljoner. Jag hoppas verkligen att någon på SD´s kansli skickar ut tackkort till antirasisterna.

De antirasistiska lögnerna

En slöja dras av en kvinna samlar tusentals för en antirasistisk demonstration.  Det mesta kring detta ärende visade sig vara ett påhitt. Utredningen är nedlagd. Dna från en misstänkt gärningsman som ska ha spottat på kvinnan visade sig tillhöra kvinnan själv.

I Forserum påstods det att somalier fått mjölk hällda över sig. Även detta visade sig vara en lögn. En ung SSU:are sa för något år sedan att Skinheads hade slagit ner henne mitt i centrala Malmö under dagtid. Ingen såg eller hörde något.

En samisk kvinna gick även hon med ut och påstod att skinheads hade misshandlat henne mitt på ljusa dan. Kvinnan ville inte uppsöka läkare. Skadorna som hon hade var märkliga och såg sminkade ut. Åter igen så hade ingen sett eller hört något. Hennes kropp verkar med ha haft en rent magis läkningsförmåga. För bara någon dag efter den påstådda misshandeln fanns det inga som helst blåmärken.  Kanske är det något i det magiska samiska blodet?

En moske brinner ner och människor börjar tala om nazister och likheter med judeförföljelsen i Tyskland. Landet fullkomligt kokade över.  Allt är väl inte sagt i detta ärende. Men det sista jag hörde var att en hög med kläder tagit eld efter att någon lekt med tändstickor.

Börjar ni se den röda tråden? Vänstern och antirasisterna ljuger och kommer undan med det.

Svensken är tolerant!

Gång på gång försöker antirasister föra fram att Sverige är ett rasististk helvete. Gång på gång får vi höra att svenskar och svensk kultur kränker människor som kommer från andra länder. Men bara vissa länder, där majoritetsbefolkningen har en mörkare hudfärg.

De som anklagar svenskar för att vara rasister är människor som fått fri skola, vård och omsorg. Staten har gett dessa människor ett ”startpaket”.  Kom till vårt land så ska vi ge dig en bra framtid. Att de flesta som erbjuds den svenska generösa välfärden fullständigt skiter i att värna om den, det verkar få reagera över.

Jag är ganska trött på att höra att svenskar är rasistiska as. Svenskarna är ett av världens mest toleranta folk. 

Något är rejält trasigt i Sverige. Islamister jagar bort kristna från flyktingboende och det går en stilla gäspning genom landet. SD sätter upp några bokstäver i tunnelbanan och hela landet välter. Journalister blir överfallna och medierna gör allt för att låtsas om som inget hänt. De borde vara medvetna om att snart är det de själva som står och tar emot vänsterns hat. Fler och fler inom media har redan nu börjat få smaka på deras hat. Well, Welcome to the dark side, we have cookies.

svenssonhot

Det är sannerligen märkliga tider vi lever i.

 

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...