Home / Inhämtat / SL tar ner reklamen
Foto: Roger Sahlström
Foto: Roger Sahlström

SL tar ner reklamen

SL är oroliga över att vänsterextremister ska skada sig när de begår brott. Därför kommer delar av SDs reklam inte att sättas upp igen.

Igår när vänsterextremister överföll mig och Chang Frick, var det ingen från SL som oroade sig över vår säkerhet. Vi fick vår utrustning förstörd. Kanske SL kan betala detta?

Hur ska SL säkerställa att jag kan åka tryggt i tunnelbanan i fortsättningen? Blir det med flera vakter? Detta innebär högre kostnader för SL. Vilket i sin tur innebär en höjning av månadskortet. Så grattis vänstern.  Ert beteende har med stor sannolikhet gjort att SL kostnader kommer att öka. Otryggheten likaså.

Det var väl ändå inte meningen? Jag får förmoda att det är som vanligt när vänstern är igång. Att de inte tänkt hela vägen upp.

Gårdagens insats kostade ett par rejäla kronor för polisen. Vem ska stå för denna kostnaden? Vänsten menar självklart att det ska någon annan göra.

Nu är det som så att jag är en av många skattebetalare som är trötta på vänsterns skrik och skadegörelse. När ska myndigheter sätta stopp för detta?

Hur kan det komma sig att polisen står helt passivt och tittar på när de river ner reklam, kastar ägg och överfaller 3 representanter från media?

Det är inte första gången detta hänt.  Jag har bevakat ett antal manifestationer och demonstrationer där polisen tillåter vänstern att bete sig. Det är allt från skadegörelse till misshandel.

Är det meningen att någon ska behöva dö innan polisen och resten av myndighets-Sverige förstår problemet?

På en direkt fråga till SL idag om hur de ska kunna garantera mig säkerhet i tunnelbanan svara de svävande och menade att tunnelbanan är till för alla. Menar de alla som sabbar och förstör? Jag är en betalande kund. Nu har SL satt kriminella människors hälsa före min trygghet. Jag är en betalande kund och kräver att få röra mig tryggt i tunnelbanan. Tydligen kan och vill inte SL säkerställa min säkerhet i tunnelbanan.

Det är sannerligen ett märkligt land vi  lever i. Kriminella individer gullas det med. De som vill göra rätt för sig, får en ökad kostnad och otrygghet.

620ostermalm1

Foto: Roger Sahlström

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=6226350

 

 

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter