Home / Bloggen / Kommunistiskt massmöte
620ostermalm1

Kommunistiskt massmöte

I går hölls en kommunistiskt manifestation på Norrmalmstorg i Stockholm. De så kallade anti-rasisterna hade förklätt mötet bakom antirasism. Det var inget antirasistiskt möte eller ens ett möte för att stå upp för tiggare. Vilket de påstod att det var.  Antirasisterna hade chans att visa sin godhet på riktigt. Men när de fick chansen valde de att vifta bort tiggare som frågade om pengar.  Hyckleriet från vänstern blir mer och mer tydligt.

Flera tiggare gick omkring i folksamlingen och tiggde. Få gav dem pengar. En del av kommunisterna puttade till och bort tiggarna då de ansåg att de var i vägen för deras manifestation.


Det hysteriska massmötet drog ihop ca 1500 personer. På Facebooksidan hade man fått ihop närmare 14 tusen klick. Få dök alltså upp. Människor har vid det här laget lärt sig att möten under antirasism oftast handlar om kommunistiska hysteriska massmöten. Så de håller sig undan. Många blev varse om detta i Kärrtorp 2013. Britta Svensson på Expressen skriver:

Detta tillsammans med aggressiva utfall från scenen, sånger om ”Jimmie Åkesson – skicka grisen till slakt” och långa tal om helt andra politiska frågor fick mig till slut att förstå att jag inte alls, som jag trott, var på en antinazistisk demonstration, utan på ett vänstermöte med extrema inslag. 15 000 av demonstrationsdeltagarna droppade av, kvar var 1000 frälsta med knytnävarna i luften.

På torget talade de om öppna hjärtan, solidaritet, kärlek och värme. Att man ska stå upp för tiggare och deras rätt att få tigga pengar och begå brott i Sverige. AFA-flaggor sågs tillsammans med SSU flaggor. Försäljare gick om kring och sålde Proletären och andra märkliga vänstertidningar. Även Expo fanns på plats och reade ut sitt ett nummer av sin tidning.

Hatet och aggressiviteten låg i luften på Norrmalms torg, röda flaggor och ramsor. Allt det där vänstern brukar ha.


SD´s kampanj i tunnelbanan kommer att gå till historien. Kampanjen är genialisk. SD har betalat 360.000 kr och fått uppmärksamhet för miljoner. Allt tack vare antirasister och kommunisterna. Allt de hade behövt göra för att tysta SD i detta fallet hade varit att inte säga ett knyst. Men så vuxna och rationella kan inte kommunisterna vara. Utan det ska bölas, gapas och skrikas.

Många menar att den är rasistisk och hets mot folkgrupp. Då har man nog inte tänkt till. Organiserad brottslighet eller tiggare är inte en folkgrupp.  Just nu belastas demokratin av kommunistiska haverister som anmäler SL och SD för kampanjen.

Mårten Schultz summerar det hela bra

Inte på kartan att SD-kampanjen är brottslig

Kommunisterna skriker och sjunger sina ramsor som handlar om deras gator. Vilket är lite humor. Då de är emot ägande. Här menar dom att de äger gatorna. Gator de inte betalat för. Vänstern vill gärna ha tillgång till världen, men någon annan ska betala.

Här ser ni den skadegörelse som ”antirasisterna” gjorde sig skyldiga till. Det borde vara lätt för polisen att plocka in dessa individer.

De första timmarna kretsade manifestationen kring att få sjunga och vråla mot SD. När det gick upp för antirasisterna att jag och Chang Frick var på plats för att bevaka. Vändes vansinnet mot oss.

Antirasisterna som skulle manifestera fredligt visade detta på det enda sättet vänstern kan. Med våld och mera våld. De överföll mig flera gånger. Försökte stjäla mina kameror och förstöra dem genom att pilla på linsen. En ung man som är polisanmäld hällde vatten över min utrustning och försökte slå sönder min kamera.

Värst drabbades dock Chang Frick vars utrustning slogs sönder. 

Så här är det för oss fotografer och journalister som ska bevaka kommunisternas kamp. Vi får räkna med våld och hot.  Polisen tittar bara på och låtsas om som om det regnar.  Det är väldigt otryggt att bevaka höger och vänsterextremister. Polisen tar inte hoten på allvar, ej heller åklagare eller andra som faktiskt kan sätta ner foten.

Nån kommer snart att bli dödad av dessa extremister. Det är ju inte direkt så att någon kan säga att de inget visste. Att som journalist bevaka höger eller vänsterextremism är förenat med livsfara.

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...