Home / Bloggen / Rätt värdegrund….
bigbrother1

Rätt värdegrund….

Endast de med rätt värdegrund och åsikter bör få tillgång till internet. Ansökan om tillgång till internet och dess tjänster. Så som Twitter och Facebooks skickas till @fvirtanen och @Researchgruppen

Som vi alla vet är det gynnsamt för demokratin när man låser ute grupper och försöker tysta vissa gruppers tankar och idéer. Historiskt sett har det visat sig att stänga ute människor från samhället enbart gynnat demokratin och alla människor.

Det är frihet när alla tänker och tycker likadant. När konsensus råder och inget ifrågasätts är det demokrati

Det bör även införas ett övervakningsorgan av internet. Min ide är att låta kvällstidningar leda en sådant organ. Det är för demokratins bästa om medierna har koll på vad medborgare gör online.

Medierna kan då i ett tidigt skede gå in och lära nätanvändaren att tänka rätt. För demokratin och friheten är det viktigt att värdegrunden efterlevs.

Vill inte en nätanvändare anpassa sig eller leva upp för värdegrunden. Behövs det en organisation eller rörelse som utan att tveka kan göra hembesök eller stoppa folk på gatan och övertyga dem om värdegrunden.

Här skulle man kunna ta nytta av välorganiserade kollektivister så som AFA eller Revolutionär Front.

Skulle nu inte en medborgare vilja underställa sig den frivilliga demokratiska värdegrunden. Finns det alltid spännande och berikande lägerlösningar. Där man under dagens timmar utbildas i värdegrund och iden om allas lika värde.

Det hela finansieras genom att tillgång till tjänster på internet blir betaltjänster. Det finns ingen anledning att låta ekonomisk svaga grupper att ha tillgång till internet. För vem fan orkar lyssna på deras vita gnäll.

Internet ska fyllas med tips på surdeg, bästa IPA-haket och klapppåaxeln-artiklar. Glöm inte heller heller att spamma ut bilder på söta kattungar.

1984…

http://omni.se/start/6b0e3942-9e7c-4764-82ae-f88131fd809b

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...