Home / Bloggen / Sverige är ett vuxendagis
mobergcitat

Sverige är ett vuxendagis

Vad har hänt med mitt land? Det skjuts på öppen gata i Malmö. Sjuka människor vägras hjälp. Våldtäkter och annan grov brottslighet tycks skena. När detta sker pratar samtidigt våra politiker om värdegrund och stora hjärtan.

En gång tyckte jag att Sverige var världens bästa land. Nu i vuxen ålder har jag insett att Sverige inte var så bra i alla lägen och landet är absolut inte bra nu. Men en gång gick det i alla fall att leva och må hyfsat bra i Sverige.

Socialdemokraternas styre över folket har skapat en identitetslös, andefattig och intellektuellt svag medborgare. Sverige är inte en diktatur. Vi har levt och lever i en demokratur.

Våra politiker skrämmer inte människor med vapen. Utan med hjälp av snillrik social ingenjörskonst och generösa bidragssystem har man hållit folket i schack. Det är på sätt och viss om man förenklar, på många sätt ett lyckat kommunistiskt samhälle.

Vårt land styrs numera av moraliska tveksamma svaga argument. Värdegrund, antirasism, pizza, kebab, Zlatan, solidaritet, stora hjärtan och nyckelrasslande. Ja, idéerna är bra. Jag kan ställa upp på dem. De funkar nog med. Om man är 5 år och går på dagis.

Sverige är ett vuxendagis. Många av våra folkvalda verkar ha en intellektuell nivå som småbarn. Vi har en statsminister som yrar om nazism i plenisalen. Trots att fakta och data visar på att nazismen mer eller mindre dött ut. Löfven pratar om det förflutna SD och kopplar det till dagens SD. Allt för att smutsa. Det är fruktansvärt ohederligt.

Låt oss applicera hans egen logik för ett ögonblick:

När Stefan Löfvén började att engagerade sig i socialdemokraterna kring 1970 höll de ännu på med att tvångssterilisera människor.

Skulle vi nu vara lika ohederliga som vår statsminister kan vi påstå att Löfven stött rasbiologi och ska för evigt dömas för detta. Han har minst sagt ett tveksamt förflutet och borde avgå.

Att vår statsminister pratar om nazister och dess hot 2015 är käbbel och trams. Svenskar röstar inte på nazister. När nazisterna var som störst i Sverige, kring 1936. Lyckades de att skrapa ihop 0.71% av rösterna. I valet 2014 förlorade nazisterna alla sina mandat.

Allt som allt samlade de ihop 4189 röster i valet 2014. Kan våra folkvalda sluta prata om det nazistiska hotet. Det finns inget nazistiskt hot.

På detta har vi en vice statsminister. Som tillhör ett litet galet extremistparti. En kvinna som har en egen regelbok och tycker att hon ska få göra som hon vill. Som jag ser det borde denna vice statsminister avgå. Hennes ovärdiga sätt i plenisalen, då hon inte hälsade på Jimmie Åkesson får mig att må illa.

Sedan mitten av 90-talet har jag sett hur den sociala misären ökat. Fler uteliggare och utslagna på gatorna i våra storstäder. Problemen började med Psykiatrireformen 1995. Där man av godhet kastade ut tusentals psykisk sjuka människor på gatan.

Politiker har helt ignorerat denna grupp. De brinner för andra grupper. Nämligen (mörkhyade) invandrare och romerna. Gång på gång så ser vi att de i Sjuklövern ställer grupper mot varandra. För att i nästa andetag anklaga SD för att göra detta. Tack gode gud för att fler och fler människor håller på att vakna upp. Vilket medierna snappat upp och numera skriver om samma saker som vi inom alternativ media gjort i flera år.

Vi inom alternativa media kommer dock inte få några ryggdunkningar eller feta jobb inom media. De som innan spottat på oss och SD. De byter nu sakta fot och vänder kappar efter vinden. Oss har de smutsat ner med lögner och förtal.

De inom pk-media ska veta att jag aldrig kommer att glömma eller förlåta dem för de lögner de spridit. Hur de förstört Sverige.

Sverige är dysfunktionellt och alldeles galet på riktigt. Alldeles för ofta önskar jag att det fanns en knapp så man bara kunde radera bort Sverige från kartan och börja om. Men det funkar inte så. Hade jag varit en omogen femåring så hade jag säkert trott att det var så enkelt.

”I en demokratur råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps. Dock skall tilläggas att det i definitionen för demokratur finns med det faktum att majoriteten av människorna i detta samhällstillstånd själva inte uppfattar att de lever i en demokratur.”

Wilhelm Moberg

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...