Home / Bloggen / Allt är som vanligt i Absurdistan.
rogerfnurra620

Allt är som vanligt i Absurdistan.

Pensionärer blir av med sin lokal. Det enda som händer är att pensionärer blir av med sin lokal. Invandrare blir av med sin lokal. Bilbränder och stenkastning. Upplopp, skolbränder, gruppvåldtäkter, stenkastande ungdomar. En vanlig dag i Sverige.

Invandrare får lokal. Sannolikheten är stor att de bränner ner den och hävdar att de gjorde så eftersom de lever i ett utanförskap.

Ett råd för att inte vara i ett utanförskap skulle kunna vara att söka upp gemenskapen. Men det kanske är för vuxet och svårt?

Det är numera så vanligt i Sverige att man knappt reagerar. När bilar börjar brinna och det kastas sten mot polis och brandkår. Då tänker man att nu är sommaren här.

Sverige är landet där gud spelat ut sin roll. Förutom muslimernas gud. Heliga tygbitar och halalmat tar sig in lite överallt. Accepterar man inte det hela, är man märkligt nog rasist.

Det skriks om hur kränkande det är med att låta barn spendera en timme i en kyrka i anslutning till skolavslutningen. Samma människor har inga problem med att skicka sina barn till moskéer, sätta på sina döttrar en tygbit på huvudet för att visa hur toleranta de är.

En muslim kan bli kränkt av din mat. Du som icke-muslim kan inte bli kränkt av den mat en muslim kräver.

Köp dig en avsugning utomlands. Då vill svenska feminister straffa dig. Bränn en kurd i en bur eller våldta ett barn. Då vill Miljöpartiet och Stockholms stad belöna dig med en lägenhet och ett arbete. På skattebetalarnas bekostnad.

Anhängare till ISIS mördar och skövlar. Stockholms stad vill belöna dessa människor med bostad och jobb. Veteraner som slåss sätter sina liv på spel för demokrati, rättvisa och säkerhet. Har de tur får skaka kungens hand.

Antirasism har numera anammat rasbiologi för att bevisa rasism. Samma identitetstänkande nazisterna använde. Används nu av människor som kallar sig för antirasister.

Hudfärg är oviktigt säger dem. För att i nästa andetag prata om vita människor och bräker ur sig att mörkhyade människor ska ha fördelar bara för att de är mörkhyade.

Somalier ska få fortsätta att slå sina barn menar en del. De är bara lite annorlunda, deras kultur är inte som vår. Detta ska vi acceptera, annars är man rasist.

Det är viktigare att ha korrekt värdegrund än att faktiskt vara en god människa.

Svenskar finns numera bara då det handlar om gruppvåldtäkter på Finlandsfärjor eller då någon ska visa hur tolerant deras religion är genom att spränga några oskyldiga.

Alla är lika. Förutom Sverigedemokrater. De är knappt människor.

 

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...