Home / Bloggen / Ingen gillar någon
rogersblueslunga620x330

Ingen gillar någon

I en värld av ”gilla olika”. Är alla individer märkligt lika. Könlösa individer som rultar omkring utan mening eller mål. Det finns inga länder eller kultur. Inget som förenar. Allt är normer som ska förtryckas och pulveriseras.

Det enda som är av värde är om du har lyckan att tillhöra en minoritet. Då har du makt över alla. Du har verklig makt att påverka mediernas innehåll och du får även en snålskjuts direkt in i politiken.  Du i ett ständigt utanförskap. Ett utanförskap byggt kring dina egna vanföreställningar om hur du tror att andra människor uppfattar dig.

Att större delen av befolkningen egentligen skiter i vem du är, hur du ligger eller vilken gud du underkastar dig. Det bryr du dig inte om. Verkligheten ger dig inga pengar eller egokickar. Så myten om ditt utanförskap måste odlas på de fulaste sätten.

Din narcissism ligger som ett täcke över allt. Genom att gapa och skrika, kasta moraliska känsloargument. Tvingar du på andra din livsstil och dogma. Du hävdar att det är en mänsklig rättighet.

De börjar bli många såna här grupper nu. Som alla hävdar sin rätt. Grupper och människor som är ständigt kränkta. Som när det passar är ett kollektiv, för att i nästa stund frånsäga sig ansvar och säga att det bara är några få som missuppfattat eller missbrukar.

Allt detta kan bara sluta på ett sätt. Att ingen gillar någon. För tom bland dessa grupper finns det rätt och fel. Antirasister bråkar om vem som är bäst antirasist. Muslimer bråkar om vem som är bäst muslim.

Sverige håller på att slitas i stycken. Identitetspolitik, islamism, drömmare och regelrätt kommunism.

I dag är det en extra tung dag där framtiden känns mörk och slår en hårt i nacken. Finns det en framtid för Sverige?

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...