Home / Bloggen / svärje åt svänskarna
Foto: Roger Sahlström
Foto: Roger Sahlström

svärje åt svänskarna

Knallkorkarna kan droppa sina hatiska ramsor. Hur mycket de än försöker. Så finns det ett land som heter Sverige och detta land har en svensk kultur. Sluta bete er som dagisbarn.

Identitet är viktigt. På individnivå och för kollektivet. Men det finns en fara med identitet. Den kan precis som religion förblinda och förpesta politik.

Identitetspolitik är förförisk. Den kan lura  människor och förföra intellektet. Se hur nazisterna trollband tyskarna. Antirasism har skapat ett lika skrämmande våldsamt kollektiv.

Många blir i dag förförda av godhet och värdegrund. I ivern att vara god håller rasbiologi och rasism på att hitta tillbaks till Sverige. Antirasism har helt plötsligt blivit rasism och få ser detta.

Jag har aldrig förespråkat iden om ett ett slutet Sverige. Jag skulle hellre aldrig göra det. För slutna länder stagnerar och självdör med tiden.

Sverige var bland de första länderna i världen som ställde sig under en nationsflagga. Danskarna var före oss. Det är inget fientligt eller farligt med en nationskänsla. Det krävs tankar på ett barns infantila nivå för att se det så. Vilket är precis den nivå av tankar knallkorkarna har. De ser världen svart eller vit. De tror att bara för att man ser skillnader då hatar man.

I deras värld är allt lika. Vilket är rent jävla dumt.

En anledning till att vi människor lyckats så bra på Tellus. Har just att göra med våra olikheter.

Som vit svensk är det en synd att vifta med flaggan. Av någon märklig anledning provocerar och kränker du andra om du är vit och viftar med en svensk flagga.  Det är hat menar knallkorkarna att stå upp för en svenska värderingar.

Knallkorkarna säger gång på gång att hudfärg inte betyder något. Ändå hånar, häcklar och trakasserar de vita. De räknar mörkhyade och anför argument att mörkhyade människor behövs.

 

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

bamse1

Bamse och chips är rasism

Mat och loggor. Får de infantila bestämma finns det rasism överallt. Vår värld blir allt dummare och vi låter detta hända. Varför är det ingen ...

Åsa Linderborg in November 2014

Jag följde bara order

  https://www.svd.se/jag-blev-som-alla-andra-jag-drogs-med Relaterade