Home / Bloggen / Jiddrar du så dör du
Fakismil Aftonbladet
Fakismil Aftonbladet

Jiddrar du så dör du

Knallkorkarna är lättkränkta. Så länge de kan tjäna lite godhetspoäng. För kring andra saker är de knäpptysta eller så hyllar de.

Knulla Björn Söders Mamma. Hur många knallkorkar rasade på twitter?
Kakan Hermansson uppmanade till våld mot polisen. Hur många knallkorkar rasade?
Sebbe Stakset och Timbuktu uppmuntrar till våld mot en partiledare. Hur många knallkorkar rasade?

Expo sprider bild om där man uppmanar till att avrätta Sverigedemokrater. Hur många knallkorkar rasade?

sdharfel

 

Jag har hundratals bilder där AFA, feminister och skrikarvänstern direkt uppmanar till våld mot rika, mot vita, mot Sverigedemokrater. Allt de ogillar vill dom slå på. De visar upp detta på flaggor, affischer och bilder på sociala medier. Hur många rasar över detta? Det är knäpptyst i medierna.

dodåt

Knallkorkar slåss för att införa heliga lagar och tygbitar som säkerställer kvinnan plats under mannen. Hur många knallkorkar protesterar mot slöjan? En tygbit som miljoner kvinnor världen över gör allt för att slippa. I vissa delar av mellanöstern väljer kvinnor hellre döden än slöjan.  Hur många knallkorkar har ni hört protestera mot denna tygbit och kvinnohat?

En kvinnlig polis med slöja. En tygbit som respekterar förtryck, en patriarkal kultur och kvinnohat. Det har de inga som helst problem med. För i deras skruvade värld är det det nämligen frihet om kvinnan själv väljer att förtrycka sig.

Vad reagerar då en knallkork över? Vad får en knallkork att verkligen rasa?

Fakismil Aftonbladet

Fakismil Aftonbladet

 

Nu är det inget snack om att polisen ska få ha rätt att uttrycka sig. Att även en polis ska få vara människa. Nu vrålar de om att polisen ska vara korrekt. Vanligtvis när polisen är korrekt och sköter sitt jobb. Då gnäller knallkorkarna över detta.
Hur ska knallkorkarna ha det egentligen?

Jag är så trött på dessa galna totalitära åsiktsmoralister. Som ständigt pekar på saker de finner stötande. Har det slagit dem att de faktiskt inte behöver ta del av sånt som retar upp dem?

Jag springer dagligen på saker som jag stör mig på. Som jag retar mig på. Som kränker mig. Skulle jag ställa mig och vråla om detta? Varför skulle jag? Jag vänder bara bort blicken från det hela. Jag ignorerar sånt som stör mig.

Nu tycker jag visserligen att polisen ska vara korrekt på alla sätt. Polisen ska ha en uniform som är steril från politik och religion.  Alla myndigheter ska vara neutrala. Därför ska inte polisen ha Elvisdräkt, slöjor, kors, kippor, turbaner, durkslag eller rosa diskborstar i rumpan.

Det är knallkorkarnas hyckleri som stör mig. Dessa selektiva skitmoralister.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20808597.ab

 

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...