Home / Bloggen / Välfärden gör muslimer våldsamma
friaupplopp

Välfärden gör muslimer våldsamma

Att muslimer är våldsamma och att förorter ser ut som de gör. Beror på rasism och strukturell  diskriminering. Detta menar Rashid Mohammed är gruppchef för försörjningsstöd vid socialförvaltningen i Södertälje kommun.

Våldet och bränderna i våra förorter beror på diskriminering, rasism och på att för lite skattepengar satsas på muslimer, hävdar Rashid.

Jag hävdar att det är tvärt om. Det har satsat för mycket pengar på dessa människor. Det verkar som om det är just satsningar på dessa grupper som gör dem våldsamma.

Det kan verkligen inte vara lätt att komma som muslim eller invandrare till Sverige. Tvingas på nästan gratis skola, vård och omsorg. Som jag ser det så måste det vara välfärden som gör muslimer och vissa invandrare våldsamma.

För som fakta och data visar. Är alla invandrare och muslimer fredliga, lugna och arbetsamma i sina hemländer. Det är så lugnt och trivsamt att de flyr från detta lugn.  Över ett hav som numera fungerar under läger-liknande förhållanden.

Det är först när de får skola, vård och omsorg i Sverige som de blir våldsamma. När de väl är här. Trycker vi ner skola, vård och omsorg på dem. Inte undra på att de flippar. De vill ha lugn och ro. Man kan verkligen förstå varför de måste kasta sten på polis och brandkår. Det är klart man blir förbannad om man tvingats spendera en hel dag i ett välfärdssamhälle och sen har en förbannad svenne mage att sätta igång en siren och störande blått ljus.

Välfärden gör muslimer och invandrare våldsamma helt enkelt.

Lösningen är således helt enkelt att inte ge muslimer eller invandrare tillgång till välfärden. Då blir de genast fredliga mumsepruttar. Det kanske kan behövas en och annan cykel eller fritidsgård. Men det är en sån kostnad det rika Sverige kan hantera. Sverige är trots allt ett rikt land. Vi har många pizza-recept och hundratals olika sätt att göra falafel på.

 

http://www.friatider.se/muslimers-v-ldsbrott-beror-p-svensk-rasism-och-strukturell-diskriminering

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...