Home / Bloggen / Vinstmaskiner dör i läger-liknande former på medelhavet
oldpeps2

Vinstmaskiner dör i läger-liknande former på medelhavet

Nu när pensionärer kräver att få bo på vandrarhem känner jag att de gått för långt. Varför tänker de inte på baaaaarnen????

Det är dags för någon form av slutgiltig lösning här. Bara för att de är gamla och har jobbat sedan de var unga. Betyder inte det att de ska ha någon gräddfil.

De äldre berikar inte samhället med mat, spännande tyger eller trumtakter. Således behövs dom inte. Skatta bort dem säger jag.

Ge istället plats till de grupper som berikar landet. De som skapar jobb. Gamla skapar inga jobb. Äldre människor är en utgift, en kostnad. En belastning för ekonomin. De ska ha mediciner, mat, någonstans att bo. De har tom mage att kräva att någon ska komma hem till dem för att diska, tvätta och städa. Vad är detta för en grupp bortskämda individer egentligen?

Äldre människor genererar inga pengar på de sätt som andra grupper gör. Hade gamla människor skapat välstånd, hade Bert Karlsson ägt vart enda pensionär.

Gamla människor är som parasiter på den välfärd som vi kan ge till resten av världen. Sverige är ett rikt land och istället för att ge till dem som redan har allt ska vi öppna våra hjärtan och ge till andra.

Tänk på alla stackars romer som tvingas sälja tidningar för att överleva. Det gör ont att se. När såg ni senast en pensionär sälja en tidning på centralen?

Exakt där ser ni hur jävla bortskämda de gamla är.

Många hävdar att de äldre bidragit och på äldre dagar ska få ta det lugnt och njuta av välfärd. Detta är ett rent nazistiskt tänkande. Det är ett elittänk ala Ubermenschen eftersom ALLA inte har möjligheten att få njuta av en välfärd.

Nu när genererande vinstmaskiner dör i läger-liknande former på medelhavet är det dags att de gamla kliver åt sidan. Att de öppnar sina hjärtan. Att vara gammal innebär inte att man ska få en egoistisk glidar-kick. Bidra till samhället eller avvik från det.

Den dagen de äldre börjar bidra med något. Som vinnare i melodifestivalen eller fotbollsproffs. Då ska de få min empati och stöd.

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...