Home / Bloggen / Knallkorkarna på Manhattan
Foto: Roger Sahlström
Foto: Roger Sahlström

Knallkorkarna på Manhattan

Vart än jag varit på Manhattan har jag känt mig trygg. Tom när jag promenerade omkring i Harlem och Bronx en kväll kändes det tryggt. Trots att detta är ganska tuffa områden. 

Läget blev dock annorlunda på Union Square. Där skrikande (vänsterknallkorkar) liberaler,   tokfeminister och hudfärgsfanatiker stod och gastade med skyltar.

På ena sidan av torget befann sig en samling ”antirasister”. Som menade att vita människor är ansvariga för att färgade människor misslyckas i sina liv. Att vita människor genomför ett folkmord på färgade. De menade att alla vita som i dag lever har en kollektiv skuld för slavhandeln. Alla vita var enligt dom privilegierade och skyldiga. De talade om en konspiration som alla vita människor är inblandade i. Färgade från Afrika var offer under denna konspiration. Ständigt utsatta för hat, rasism och orättvisor.

Färgade afrikaner hade ingen politisk makt i USA. Färgade människor kom aldrig någonstans inom sport eller nöjesvärlden. En vit konspiration stod i vägen för detta. Det hela lät ungefär lika galet, som de dårar som tror på en judisk konspiration.

Jag frågade dem om de menade att President Obama blev president eftersom svarta inte hade makt i landet. Kan det ha varit som så att Tv-personligheten Oprah Winfrey genom att samarbete med vita inom konspirationen blivit rik? Nämnde kanske tjugotals färgade idrottspersonligheter, ett tjugotal färgade musiker. Dessa hade alla lyckats för att de samarbetade med vita inom konspirationen?

Man kunde inte använda dessa få som några exempel menade de. Men visst var det så. De få svarta som lyckades, hade alla sålt sin själ till den vite mannen.

En kvinna jag pratade med sa att USA och hela västvärlden behövde färgade från Afrika. Jag frågade om Afrika behövde vita. Hennes reaktion var omedelbar och hon fräste ur sig hatiska haranger kring vita. Hon ansåg att alla vita skulle ut ur Afrika och färgade Afrikaner in i vita länder. Europa och allra helst USA skulle bli mycket bättre om det bara fanns färgade afrikaner där.

Vita har bara gjort skada i Afrika sa hon gång på gång. Jag frågade om hennes inställning till kineserna som effektivt håller på att gräva sönder Afrika på kontinentens naturtillgångar. Kinesiska företag som smutsar ner miljön och låter människor arbete under usla förhållanden. Här hade hon inget att säga. Ärligt talat så tror jag inte ens att hon ville höra på de fakta och data jag la fram.

Kan nog ärligt talat säga att detta är första gången jag faktiskt träffat riktiga rasister. Människor som ser precis allt genom hudfärger. De får knallkorkarna hemma i Sverige att framstå som fullständigt normala.

Jag frågade de vita i gruppen om med ansåg sig vara skyldiga till ett folkmord på färgade, om de var inblandade i en konspiration mot svarta. Självklart så var dom inte det. Eftersom de var upplysta. De hade rätt värdegrund 😉

Märkligt nog var de flesta vita, och ansåg på fullaste allvar att de kunde föra en talan för alla färgade människor i hela världen. Det är ungefär lika dumt som när ickemuslimer på söder i Stockholm tar på sig rätten att tala för alla muslimer. Men anser man sig vara överlägsen alla andra så tror man kanske att man har den rätten.

 

Det var en samling hatiska och aggresiva människor. De påminde en hel del om hat och skrikvänstern hemma i Sverige.

Ännu en gång har jag fått det bevisat att de är ”vänstern” som driver på en ras-biologisk agenda. Och de gör det med hot, skrik och hat. Kvinnan som påstod att alla vita var skyldiga till folkmord på färgade la av en rejäl loska mot mig när jag skulle gå. En polis såg det hela och frågade om jag ville gör en anmälan.

Identitetspolitik förstör och förgör.

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...