Home / Bloggen / På bild med en extremist.
620ohlyme

På bild med en extremist.

Aftonbladet gör en Guilt by association-kedja. En sådan som bara knallkorkar deluxe kan göra. Mattias Karlsson har synts på bild med GFP:s ordförande Martin Pfeiffer.

Nedan ser ni två politiker som hänger med en dömd nätaktivist. Som enligt många säkra källor åsikts-registrerar människor från vänstern med en kamera. Som enligt Expo är en islamofob,en rasist.

Andra påstår att han är en extrem aktivist, med nazistkopplingar. Grävande journalister från den objektiva grävande nyhetssajten Inte rasist men, har fått fram information om att mannen som syns på bilden med Ohly och Sjöstedt kallar kvinnor för stumpan och sockertoppen på Twitter.

jagoohly meandjonas1

 

Jag själv vill förneka alla former av samröre med Lars Ohly och Jonas Sjöstedt. Jag fördömer och tar avstånd från dem och deras politiska idéer.

Ska man ha rätten att förneka förintelsen?

Självklart ska man få det. På samma sätt man har rätten att förneka att jorden är rund, att människor varit på månen. Påstå att Area51 har kroppar av utomjordingar. Att chemtrails är en realitet. Att ett hemligt nätverk, kallat illuminati egentligen styr allting. Man har rätt att tro, och sprida dessa saker. Man får tro att kollodialt silver faktiskt hjälper.

På samma sätt du har rätt att tro på flygande hästar med kvinnobröst, brinnande buskar och män i klänning och skägg som delar hav. Man får vara övertygad om att horoskop är trovärdiga. Att Jesus gick på vattnet, att jorden är 6000 år gammal. Att planet X faktiskt dundrar mot jorden i en hiskelig hastighet.

Men att tro eller vara övertygad gör inte att man automatiskt har rätt. Avsaknad av argument är inte bevis.

Kort och gott. Även idioter ska få ha rätt att ha pantade åsikter. 😉

Det finns massor av åsikter och idéer jag absolut inte gillar. Folk har de mest märkliga tankarna. Bara för att jag stödjer deras rätt till att få uttrycka sina ideer, betyder inte det att jag stödjer dem fullt ut, på alla plan.

Bara ett barn eller en extremt lågtänkande person hos Aftonbladet, Expo eller IRM drar dessa slutsatser. Vilket är precis så det är i dag

Nu kanske det inte är direkt snällt av mig att mena att en del människor har dumma åsikter. Men jag känner till ganska många som har rejält pantade åsikter.

Det är deras åsikter.

SD-toppens möte med högerextremist

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...