Home / Bloggen / Samma drömmar, samma ondska
rogersblueslunga620x330

Samma drömmar, samma ondska

 Iden om att förändra människan och samhället förenar kommunism, nazism och islamism. En stark kontroll över folket och samhället, som lever under ständig närvaro av en totalitär makt. Som styr mer eller mindre allting. 

Det finns inga gradskillnader. Du är för eller emot. Du är en renlärd korrekt muslim. En sann kommunist eller övertygad nazist. De som inte håller med är islamofober, folkets fiender, hatiska eller sjuka. Antingen stänger man in dessa faror för samhället, demoniserar eller avrättar dem. Idéerna är så galna och verklighetsfrånvarande att de inte klarar av några former av kritik. I Iran hänger man de som kritiserar styret. I Saudiarabien fängslar man, piskar och torterar man de som kritiserar islam eller kungen. I NordKorea försvinner ”folkets fiender”.

I Hitler-Tyskland låste man in eller avrättade man människor som var emot nazismen. I kommunistiska länder fungerade det på samma sätt. I Nazi-Tyskland hade man koncentrationsläger. I de forna kommunistiska staterna hade man korrektions- och arbetsläger. I Nord-Korea existerar fortfarande dessa korrektions- och arbetsläger.

Det är inte bara det totalitära som förenar kommunismen, nazismen och islam. Även fantasin, drömmen.  Den kommunistiska utopin, där orättvisor är utplånade. Nazisterna hade sin tanke om det renrasiga riket. Islam har paradiset. Allt är en dröm där borta i fjärran för de underkastade. Drömmen, utopin fungerar som en motivator för de underkastade. Det är bara några små saker som måste bort för att utopin ska uppstå.

För nazisterna handlade det om att göra sig av med de som inte var renrasiga. För kommunisterna om klassamhället och kapitalisterna. För islamister är det själva livet som verkar vara ett problem.

Enda sättet att nå dessa saker är genom att förändra människans inre, de grundläggande mänskliga. För ingen sund, frisk människa skulle nog frivillig välja ett totalitärt samhälle. Det totalitära möter på motstånd förr eller senare. Därför rasade nazismen, därför växer inte kommunismen fritt. Därför kommer med islam och islamismen att till slut att utrotas.

Det går att inte begränsa människors frihet för evigt. Det går inte att hålla människan låst bakom fysiska murar eller andliga bojor. Människans strävan efter att få vara fri är större än det totalitära.

Kommunism har precis som nazismen frigjort ondska. Fått människor att begå hemska dåd mot andra människor. Nazisterna slaktade systematiskt människor. Kommunisterna gjorde det på en helt annan nivå och skala. Folkmord i kommunismens namn pågår fortfarande. Kommunismens dåd mot mänskligheten pratas det dock sällan om. Istället lyfts kommunismen fram som en liten mysig ide, som bara missuppfattats. Kommunism har inte införts korrekt än säger många. Vilket är en ren lögn. I alla de länder där kommunism råder eller där den applicerats. Där har man gått direkt efter grundlärorna. Så exakt vad är det som missuppfattats?

Man säger samma sak om islam. Det är några som missuppfattat. Det är inte äkta islam. Märkligt nog så följer länder under islam exakt de islamiska lagarna. Rörelser som IS gör precis det som profeten uppmanade till. Så exakt vad är det som missuppfattats?

Att journalister, som Åsa Linderborg och Jan Guillou i dag kan hylla kommunismen och islam, som båda är mordiska ideer och kommer undan är för mig helt obegripligt. Att artister kan ta emot ett pris som hyllar en av de värsta mördarna är lika obegripligt det. Mikael Wiehe har mottagit Lenin-priset. med stolthet. Han är inte ensam om att ta emot ett pris som hyllar en massmördare.

Det är lika dumt som om någon skulle dela ut ett Hitler-pris, ett Breivik-pris, ett Pol Pot-pris.

I kommunismens namn har över 100 miljoner människor slaktats. I islams namn räcker nog inte 100 miljoner. Islam har varit i fullständigt krig med allt som inte är islam sedan dess första början. i 1400 år har islamister slaktat och tom utrotat människor. Få känner till denna slakt. Kunskapen och informationen finns men lärs inte ut. Samma sak med kommunismen. Informationen finns men den lärs inte ut. Den döljs från allmänheten. Detta är ett stort svek mot alla de människor som ligger i massgravar, som halshuggits, våldtagits.

Invasionen av Indien sägs ha kostat över 80 miljoner människor livet. Den arabiska slavhandeln, som fortfarande pågår. Sägs ha över kostat närmare 110 miljoner människor livet. Människor har förvisats, jagats ut från sina städer och länder. Minoriteter har systematiskt rensats ur från Mellanöstern. Få säger något om detta. De allra flesta har nog inte ens en aning om vad som pågår. Eftersom våra medier sällan rapporterar sanningsenligt.

Kommunism, nazism eller islam. Samma drömmar, samma ondska. Så länge vi låter totalitära rörelser slippa ansvar, kommer människor att lida. Så länge vi inte vågar se saker för vad de egentligen är eller förminska visa gruppers ondska. Kommer människor att dö. Nazisterna ställde vi till svars. Man gjorde på sätt och viss ett avslut på ondskan.

När ska kommunismen ställas till svar för sina illdåd? När ska islam ställas till svars för sina illdåd? Det kommer nog tyvärr att dröja länge innan detta sker. Men har vi någon form av moral och rättvisa bör dessa idéer och dess ledare ställas till svars.

Islam är mer än bara en religion. Det är ett system som kontrollerar andligheten, samhället och människan. Islam är till för alla delar av samhället. Kristendomen fungerade en gång likadant. Tack vare upplysningen slet vi bort kyrkans makt över politiken och människor. Islam sitter fast i samma förbannelse. Så länge islam inte reformeras, kommer den att befinna sig i medeltiden.

Många försöker i dag förneka islams likheter med kommunism och nazism. Framtidens historiker kommer inte att skriva heders-fulla texter  om dessa människor. Snarare tvärtom.

Hade dessa demokrati-föraktare haft en uns medmänsklighet i kroppen. Hade de skämts. Men dessa människor saknar alla former av medmänsklighet, empati, moral och etik. De försöker lura oss andra att det är de som besitter de högre moraliska krafterna. Det är en lögn.

Anders Lindberg, Åsa Linderborg, Daniel Swedin, Jan Guillou, Robert Aschberg, Daniel Poohl, Alexander Bengtsson, Bilan Osman, Henrik Arnstad, Oisín Cantwell, Jan Helin, Thomas Mattsson och många fler.

De är alla bärare av en intellektuell pest. De kommer inte att ge sig förens alla underkastat sig deras vanföreställningar.

Det är ni som är folkets fiender. Det är ni som är ondskan.

http://hokmark.eu/om-massgravarnas-doda-kunde-doma/

http://detgodasamhallet.com/2015/04/12/hur-kan-nagon-tro-pa-socialismen-idag/

http://www.dn.se/ledare/signerat/peter-wolodarski-ska-vi-tacka-stalin-for-europas-frihet/

Uppdatering.

Tröttheten hade överhanden. Självklart menar jag Lenin-priset.  Något Stalin-pris delas inte ut. Detta är ändrat. Säkert någon form av Jet-lag eller så som spökar 😉

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...