Home / Bloggen / Men dom är ju bara några få
CMN42D

Men dom är ju bara några få

Argumentet de är bara några få, eller det är bara en grupp som missuppfattat borde går att applicera här. Men så fungerar inte #pklogiken.

En katolsk församling i Småland lär under sin konfirmation ut att homosexuella och personer som lider av exempelvis impotens inte bör få gifta sig. En form av homosexualitet är obotlig. En annan handlar om ”psykologisk oordning” i människan och kan botas.

Det är väl ändå synd att det inte rörde sig om en imam.  Då hade tusentals antirasister kunnat skrika på Twitter om att det bara är några få som missuppfattat islams kärleksbudskap. Nu kommer det skrivas spaltmeter om den kristna homofobi istället.

Visst är det märkligt att ibland finns muslimer och ibland inte. Men det vi alltid kan räkna med är kristendomens hat och fobi mot allehanda ting.

Präst: Vissa homosexuella kan botas

Homosexualitet är en oordning i psyket

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...