Home / Bloggen / Hur galet är Sverige?
hannadahmer1

Hur galet är Sverige?

Hanna Lindholm från SDU la häromdagen ut en bild på Twitter som fick feministnazisterna att rasa. Nyheter24 och Expressen gjorde en sak av det hela.  Man menade att Hanna ”utseendehånade” extremisten Lady Dahmer. 

hannadahmer2

Natashja Psomas ”lady dahmer” Blomberg och Hanna Lindholm

 

Vilket inte stämmer. Hanna sa inte ett smack om Dahmers utseende. Dock avslöjade Dahmer sina egna nojjor och märkliga fantasier. Att journalister och godhetsfanatiker i går rasade över Hannas humoritiska utspel, visar på hur absurt det numera är i Sverige.

Raseriet pågår fortfarande på sociala medier och på Dahmers egna blogg. Där man förfasas över Hannas bristande moral och man undrar om Hanna är knullbar.

Vilket blir lite osmakligt när man sätter sig in i vem Lady Dahmer är. Natashja Psomas Blomberg som hon egentligen heter driver Sveriges största feministblogg under pseudonymen Lady Dahmer

Lady Dahmers bisarra uttalanden på Twitter är så skruvade att det inte ens går att sätta trollstämpel på dem. Hennes hat mot människor som inte håller med henne får fasiken gapande skinnskallar från 80-talet att framstå som rationella. På många sätt påminner hon mycket om en nazist. Håller du inte med henne, kommer hon gör allt för att demonisera och dreva mot dig.

Varken Nyheter24 eller Expressen nämner något om Dahmers infantila beteende på Twitter och hennes blogg. Istället utmålas hon som ett offer. En stackars oskyldig litet flickebarn som näthatas av Sverigedemokrater.

Detta är långt från sanningen. Det finns många ord att summera ihop Lady Dahmer på. Hon är ett as, en översittare, en mobbare. Dahmer uppför sig om fjortis på tjack.  Kort och gott, hon är en jävla skitmänniska. Att stora medier ens ger henne luft och behandlar henne med silkesvantar, visar på det osmakliga hyckleri som medierna numera står bakom.

Att tidningar som Expressen och Aftonbladet ens har mage att vara förvånade över att deras upplagor minskar är för mig helt obegripligt. Att de förvånas över minskade reklamintäkter, varför är de förvånade? Deras hyckleri och lögner är det ingen som vill läsa. När ska polletten ramla ner för dem? Gammelmedia dör och fenomenet Lady Dahmer är en förklaring.

Det finns hundratals uttalanden från  Lady Dahmer som kretsar kring hat och våld. Att framställa denna irrationella person som ett offer är sjukt. Hon ligger bakom många hatdrev. Som märklig nog hyllas av medier, opinionsbildare och feminister. Men klart, så länge du har rätt värdegrund i detta landet, får du vara hur jävla osmaklig du vill.

Hanna Har verkligen lagt fram ett bra exempel på hyckleriet i svenska medier.

hannadahmerhat1

 

En viktig sak att komma ihåg här, är att det är Lady Dahmer själv som lagt ut bilden på sig själv. Det är inte heller den enda bilden eller texten där hon angriper sitt egna utseende. Hon verkar helt besatt kring sitt utseende. Hon går omkring och tror att människor upplever henne som ditt eller datt. Jag misstänker att det mest är paranoida tankar från henne själv. Hon skulle nog må bra av att prata med en vuxen människa och kanske med börja uppföra sig som en sådan.

Nedan är några av de osmakligheter som svenska medier verkar anse vara helt okej.

dahmerröv lady-dahmer-hur-ska-vi-fc3a5-mc3a4n-att-hc3a5lla-kc3a4ft dahmerpojkar  dahmerrörasig dahmerinitiativ dahmerdemokrati dahmer3 dahmerhatar dahmersjukdom hatdahmer dahmermanshat dahmerbrost dahmervald dahmervald2

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...