Home / Bloggen / Skadeglädjen för min del är total.
testbild1

Skadeglädjen för min del är total.

I snart 10 år har jag kritiserat den extremt generösa invandringspolitiken. I 10 år har jag öppet kritiserat islamism. I 10 år har jag granskat och dokumenterat vad extremvänstern håller på med.

I snart 10 år har jag varit öppet kritiskt mot de idéer som sakta håller på att montera ner Sverige.

Det har varit förödande för min del. Jag har förlorat familj,vänner, jobb, inkomst och all trygghet.  Ångrar jag då något av detta?

Inte en sekund.

Ingen har under alla dessa år kommit med hållbara argument eller ens fakta som kan styrka alla de politisk korrekta flosklernav de omger sig med.  Istället har det handlat om ren skär smutskastning och karaktärsmord. Stora dagstidningar har skrivit rena lögner och gärna spridit dessa vidare. Inte ens när deras lögner avslöjas rättar de sina misstag eller ber om ursäkt. När chefredaktörer sätter sig och skriver rader som är rent hittepå, då börjar man undra lite kring vad för sak man egentligen skrapat på.

Det är flera år sedan jag slutade räkna alla de konton människor skapat på Facebook och Twitter  i syfte att förlöjliga mig.

Numera ifrågasätts den generösa invandringspolitik som bedrivs. Det är inte längre bara SD, utan det knorrar lite vagt hos andra nu med. Fler och fler märker av de brister som finns i systemet. Fler märker av den orättvisa som finns.

Svensk invandringspolitik:

 Hjälp så få som möjligt till högsta möjliga kostnad. Låt ”asylbaroner” tjäna enorma summor på det hela.

Tidigare var Sverige ett land där det fanns en ide om generell välfärd. Detta gäller inte längre. Tillgång till välfärden avgörs numera av hudfärg, val av gud eller om du är fattig invånare i ett anant land. Ja du läste rätt, i ett annat land. Numera är saker så ding ding, att människor som inte ens är medborgare eller betalat skatt i Sverige kan få tillgång till välfärden.

Nu påverkas fler och fler av de ”vanliga” folket av nerdragningar i den sociala välfärden. Samtidigt ser de hur en liten grupp behandlas med silkesvantar och en liten elit täljer guld av dessa människor.

Det är väl fel att säga äntligen. Men nu har islamismen börjat kritiseras. I många år nazist och rasiststämplades vi som drog upp ämnet. Så är det fortfarande, men epiteten har förlorat lite av sitt värde. Tyvärr tror jag att det är alldeles för sent att göra något. Islamismen har vunnit mark i Sverige och det är inget vi kan lösa med kramar eller dialog. Vi har facit i hand vad som kommer att ske. Få lyssnar.

Extremvänstern har äntligen börjat granskas. Nu fäktas de vilt för att inte exponeras. Men deras fasad har börjat krackelera. Men extremvänstern, en skrikande och hotfull grupp har fortfarande landet i sitt grepp.

Detta och mycket annat har jag skrivit om, granskat och ifrågasatt.

Jag har nu nått en nivå där det bara känns helt meningslöst att skriva mer om dessa och andra ämnen. Först och främst för att det är samma saker som bara återupprepar sig. Allt går om och om igen.

Att folk ens blir förvånade över självmords-attacker, skottlossningar, gruppvåldtäkter, förstår jag inte. Det är inte direkt så att detta och andra saker är nya fenomen.

Varje dag kommer det upp saker i medierna som jag och många andra beskrivit. Få har lyssnat och det hela har avfärdats som högerextrema konspirationsteorier och nazism. Varje dag så rullar orden — vad var det ja sa inom mig.

De som innan spottat på oss som kritiserat politik och media,  vänder nu sakta kappan efter vinden. Samma människor som för några månader sedan skrek om nazism då Saudiarabiens lagar kritiserades, sitter nu och kritiserar samma sak.

Samma människor som skrikit sig hesa om rasism, då islamism kritiserats, har nu sakteligen börjat skriva om islamism och granska den.

Ingen påminner dem om alla de offer de lagt bakom sig i sin iver av godhet. Samma människor som skapade det helvete landet är i, sitter fortfarande kvar på sina poster. De har bara bytt fot. Att dessa människor inom medierna och politiken får sitta kvar är bisarrt. Ingen ställs till svars, ingen behöver ta ansvar.

Det jag lärt mig under dessa år är att inget egentligen går att påverka, inget går att förändra. Det är alltid en liten elit som kommer att sitta på toppen, som vänder och vrider sig.

Folket glömmer fort och följer kollektivet, som medierna stenhårt styr. Se hur de kan få ett helt land att vråla om hat mot muslimer, när muslimer (genom en olycka) själva tänder på sin moské.

Sverige är ett land som numera bygger på många lögner och bluffar. Allt detta kommer så småningom att explodera. Ingen kan i framtiden säga att ni inget visste. Vi är många som hårt arbetat för att informera och upplysa om vad som pågår och vad som kommer att hända om våra politiker inte reagerar.

Själv misstänker jag att det för sent att försöka reparera detta. Tyvärr ser jag nattsvart på framtiden för Sverige. Men någonstans inom mig brinner ett naivt ljus om att jag kanske har fel.

Som jag ser det har jag två val. Engagera mig politiskt eller helt enkelt bara hålla käften.  Hålla käften lockar mer, eftersom det kommer göra mest skada för alla självutnämnt goda i framtiden.

87% av svenska folket har  blod på sina händer. När helvetet drabbar er kommer jag faktiskt bara att skratta. Jag har redan fått flina många i ansiktet när de drabbats av vansinnet. Skadeglädjen för min del är total.

Over and out!!!

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...