Home / Bloggen / Inget kan stoppa SD
sdwebbloggo620

Inget kan stoppa SD

Jag förstår inte varför de är så förvånade.

Sverigedemokraterna har växt, därför att de har en koppling till verkligheten.

Sverigedemokraterna växer för att de har sett vad vanligt folk drabbas av. De har lyssnat på de ensamstående mammorna som tvingas fylla i en enkät till socialen för ekonomiskt bistånd. Sverigedemokraterna har lyssnat på dem som tvingats gå från sina jobb och hamnat i en byråkratisk tillvaro som knäcker både ekonomin och psyket. SD har lyssnat på de oroliga föräldrar som får hem gråtande barn, barn som i skolan får höra att de är svennehoror, jävla horor, jävla svennar. De har sett och hört dessa människor.

Under tiden har ni levt i er drömvärld uppe på Söder bland surdegsbakning och välansade skägg. Där har ni gått omkring i er självgodhet och pekat finger åt hundratusentals människor.  Dräpt dem själsligt, socialt och ekonomiskt.

Stöder för stödet för Sverigedemokraterna ökar. Journalister, opinionsbildare och intellektuella kliar sig i skallen och undrar varför. Som sagt, svaret är enkelt. Sverigedemokraterna befinner sig i verkligheten.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article20464786.ab

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...