Home / Radio länsman / RLM – IN ABSURDUM
Absurdum-Liten-Bild

RLM – IN ABSURDUM

Jag är feminist! Jag är mer feminist! Jag spelar bara musik gjord av kvinnor! Alla män är potentiella våldtäktsmän! Jag går på vilken toa jag vill! Jag har inget kön!!! IN ABSURDUM!

Schyman och det rosa gänget driver på feminismen i Sverige och idag ska ni få följa med oss på en resa där vi tar del av orden från Schymans svans av feminister. PUSSY POWER skriker dom när dom tävlar om vem som är den bästa feministen. Den som lever upp till den sanna feminismen. Som förövrigt verkar vara extremt fri för tolkning. Man verkar vara tvungen att gissa sig till hur denna heliga feminism ska uppnås.

Vi tar plats i arenan och de första två gladiatorerna är feministen Mikaela Larsson VS humanisten Nicole Rydén. När dammet från striden har lagt sig så är det dags för dagens talare. Anny Berglin, ”känd” från sajten ”Inte rasist…men” kommer in i arenan med sitt budskap. Efter henne följer en svans av kränkta människor, feminister, könlösa, tvestjärtar och en och annan krukväxt. Ta plats i publiken och lyssna när vi kommenterar händelserna i arenan!

Missade ni bonussändningen som släpptes onsdagen den 11 mars? Lyssna här

Ni kan stödja RLM och ge motivation på dessa sätt:
Ekonomiskt stöd – Donera (Stort tack till er som har och kommer donera!)
Ge motivation: Gilla RLM på Facebook /// Följ RLM på Twitter
Ge feedback: Kontakta RLM
VIKTIGT: Hjälp oss att växa – dela på sociala medier!

PROGRAMTID: 49:39

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter