Home / Bloggen / Ödmjukhet, my ass
Foto: Roger Sahlström
Foto: Roger Sahlström

Ödmjukhet, my ass

Markus Jonsson ledarskribent på tidningen Samtiden. Menar att nu när opinionen vänder. När medierna och andra i debatten börjar föra de frågor många av oss så länge eftersträvat. Ska vi ha stora hjärtan. Vi ska inte vara självgoda eller håna dom. Lätt för honom att säga som nu glider in i elfte timmen.

Han har inte förlorat ALLT. Han har inte fått sitt privatliv uthängt, sin ekonomi och liv förstört. Det är inte han som fått stå och ta emot påsar av avföring över sig, då vänsterns hat dokumenterats. .

En liten självutnämnd elit har i sin iver att få framstå som goda har offrat hundratals, kanske tusentals människor för sin sjukliga dröm och utopi om mångkultur, öppna gränser. Pizza, kebab, Zlatan och stora hjärtan.  Människor har pga journalister, antirasister och vänsterextremister tvingats lämna sina hem. Människor har blivit av med sina arbeten, en del har gått så långt att de tagit sina liv.

Det vore kontraproduktivt av invandringskritiker att smäda dem och peka ut dem som opportunister.

Internet glömmer aldrig och mina skärm-dumpar gör det absolut inte. Jag har själv sett skiftningen, den förändring som nu pågår. Sakta byter många nu fot. De ser vartåt vindarna vänder.  De är inte bara opportunister. De är ryggradslösa kräk och ska  ställas till svars.

De ska ständigt påminnas om sina floskler. Hur deras ord och drev förstört livet för tusentals. De ska ständigt påminnas om detta. Om och om igen. Men det räcker inte. Deras chefer, kollegor, familjemedlemmar, släktingar, ska även dem påminnas om vilka tölpar de har omkring sig.

Låter det hårt? Låter de barnsligt att låta dessa människor få utstå det som de utsatt andra för? Kalla det karma, kalla det för vad du vill. Det ska inte visas någon ödmjukhet eller förståelse för dessa människor.

Ska jag vara riktigt ärlig, borde en del människor tom ställas till svars inför rättssystemet. Den åsiktsregistrering och förföljelse som sker av grupper som AFA, inte rasist men, Expo, Reserchgruppen, Aftonbladet, Expressen, för att nämna några få av dessa självutnämnda elitister. Många av dessa borde åtalas. Ni har alla medverkat i verksamhet som kan benämnas som Stasi och SS-verksamhet.

Kommer då något att åtalas och dömas för allt detta?  Tyvärr inte. Opportunisterna kommer snabbt att anpassa sig och börja skriva sina ”nya” artiklar. De är skyddade, de sitter på sina privilegierade stolar, tills det är dags att byta åsikt igen. Då kommer de försiktigt att bara byta stol igen och låtsas som ingenting.

I en sund värld hade dessa människor varit utan arbete, de hade levt på gatan och tvingat tigga för att överleva. Ska jag vara riktigt ärlig, så hoppas jag att någon slår sönder dessa människors liv så de hamnar där ”nere”. Så de får smaka och uppleva det helvete jag själv lever i.

Ödmjukhet, my ass!!!

 

http://samtiden.nu/12079/odmjukhet-kravs-av-invandringskritiker/

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...