Home / Bloggen / Rasregister, den nya antirasismen
tobiash

Rasregister, den nya antirasismen

Den dömde Expo-veteran Tobias Hübinette,Docent och kritisk ras- och vithetsforskare vill införa rasregister i Sverige.

Dagens så kallade antirasism, är egentligen rasism. Det är en återgång till nazisternas rasbiologi. Antirasisterna delar in människor i grupper på exakt samma sätt nazisterna gjorde. Nu ska man göra det för att förhindra orättvisor.

Ni antirasister kan få ett tips, helt gratis faktiskt. Börja behandla människor som människor. Sluta se dem för deras hudfärg, sexualitet eller annat påhittad identitet människor vill leva efter. Människor är människor och människor utsätts för orättvisor.

Det går sällan bra då man ska börja föra register över grupper. Sverige har en gång redan pysslat med rasbiologi. Sverige var en gång världsledande och bedrev forskning kring ras på det så kallade ”Statens institut för rasbiologi”.

Rasbiologi av denna rang är trams och nonsens.

Det behöver inte vara svårare än så.

Tobias Hübinette är en mycket tveksam person. Kanske kommer att återkomma till honom senare. När han inte kallar sig för vithetsforskare brukar han sysselsätta sig med att skrämma skiten ur småbarn.

Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin!

Källa: Creol, nr. 1/1996.

Jag började helt enkelt attackera och mer eller mindre misshandla personer som betedde sig rasistiskt i min närhet. Det kunde röra sig om allt från fullfjädrade skinheads, till barn i skolåldern eller äldre herrar och damer.

Källa: Svartvitt, nr. 1/1996.

Irrationell och hatisk. Din typiske antirasist.

 

http://www.aftonbladet.se/debatt/article20439966.ab

http://www.feministiskforskning.se/vad-kan-kritisk-ras-och-vithetsforskning-gora-for-nytta-i-dagens-sverige

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...