Home / Bloggen / Den eviga manliga ondskan.
620hitlergoring

Den eviga manliga ondskan.

Vissa saker kan med #pklogik analyseras ner till absolut ingenting. Det är så knallkorkar, antirasister, nättroll och feminister  gör med till exempel islam och Sverige. De ställer frågor om vad som är svenskhet, eller påstår saker som att islam betyder fred. Man menar att det finns ingen svenskhet, det finns ingen islam. Ingen kan representera svenskhet, ingen kan representera islam. Allt är relativt i deras värld. Inget betyder något och inget finns eftersom saker bara är sociala konstruktioner.

Detta och mycket annat kan de montera ner och pulverisera med hjälp av destruktiv #pklogik Men det finns ett par saker som ändå alltid är konstanta. Hudfärgen vit och män. Eller som Tino Sanandaji sa:

Att all moral och all kultur är relativ förutom USA:s och västerlandets ondska vilka är konstanta

Lisa Irenius Chef för kulturredaktionen, skriver:

den 8 mars kan man konstatera att det fortfarande har sagts väldigt lite om kön.

Och ändå är det slående hur kön – och närmare bestämt det manliga könet – präglar många terrorattentat och deras efterföljder. Det är manliga terrorister, som jagas av män i uniform och fördöms av ofta manliga politiker som företräder nationen.

Lisa Irenius påstår kort och gott att terrorism och krig är en fråga om kön, om mannen. Detta betyder då att det aldrig funnits eller kommer att finnas kvinnliga soldater eller kvinnliga självmordsbombare/terrorister. Skulle såna nu finnas, kan jag tänka mig att Lisa, feminister och genusexperter resonerar som så, att om det finns, är kvinnan intvingad i det av en man.

Så det de egentligen säger är att kvinnor är lallande miffon som inte kan ta egna beslut. Kvinnan är så svag att hon inte inte ens har en egen vilja.

Lisa menar att det är en fråga om kön, det är mannens som ligger bakom terrorism och krig. Lisa har i ett svep rensat ut 2 mordiska kollektiva idéer, nazismen och kommunismen.  För fortsätter vi applicera henne logik vidare försvinner nämligen nazism och kommunism. Ingen ideologi eller filosofi kan längre hållas ansvarig. Ingen människa har någonsin påverkats eller inspirerats av ideologier.

Låt oss applicera nytänk/#pklogik.

Nazismen illdåd  var inte en fråga om ideologi eller övertygelse. Det var män. Män i uniform. Ledaren var man, med en liten mustasch.

Kommunismens illdåd var inte en fråga om ideologi eller övertygelse. Det var män. Män i uniform Ledaren (Stalin) var en man med STOR mustasch.

IS illdåd är inte en fråga om  ideologi eller övertygelse. Det är män. Män i uniform. Med stora skägg.

Då använder vi Lisas, feministerna och genusforskarnas analysmetod och kommer självklart fram till att det är MÄN!!! Så lätt är det att trolla bort tre av de mest avskyvärda rörelser som funnits. Hur känns det nu?

Terrorism har relativiserats ner  till kön och män. Det är konstaterat av Lisa Irenius och då är det med en förevigad sanning. Nu går det inte att applicera förminskande förklaringsmodeller, fakta, rationella tankar eller ens verklighet. Svaret är män. Detta är en extremt ohederlig förenkling och faktiskt rent osmakligt. Det är samma sorts förenklade logik rasister använder.

Det är samma enkla dumma, ovetenskapliga förklaring som man en gång hade kring ungdomsvåld. Då var videon svaret. Sen kom datorspel. Då fick de stå som förklaring till ungdomsvåld. Att ungar och människor pucklat på varandra så länge det säkert funnits en mänsklighet passar inte deras modell.

Dessa förenklingar? Vad beror det på? Är det brist på bildning? På sätt och viss. Många av dessa människor är välutbildade, men inom vad? Jo, genus, sina politiska eller religiösa idéer. Det är snarare brist på verklighet, intag av idéer från människor som inte tänker som dem själva.

Feminister, antirasister, knallkorkar, de skryter ofta om att de gillar olika. Det kanske dom gör. Men det är mest på ytan de gillar olika. I deras värld värderas hudfärg och val av personlig identitet högre än en människa som skaffat sig en utbildning. En människa som anstränger sig i livet,  verkar de många gånger uppfatta som en klassförrädare.

De omger sig oftast bara med människor som tänker exakt som dem själva. Minsta lilla avvikande tanke kan göra att du hamnar på utanför den sociala gemenskapen. Få människor klarar detta. Så de håller med kollektivet, tryggast så.verka

Dagens feminism, som jag anser vara en totalitär ideologi, har maktanspråk över människor. Den klarar inte av verkligheten. Det är därför teorierna och förslagen ur rörelsen blir mer och mer bisarra med tiden. Ta hur feministerna rasar över tjejsemlan eller kräver att feministisk/jämställd snöplogning.

Det var samma sak med nazismen och kommunismen. Man var tvungen att konstruera om samhällen och människor för att få dessa ideologier att framstå som om de fungerade. Feminism är ohederligt, ovetenskapligt och samhällsfarligt. Precis som nazisterna och kommunisterna ansåg sig ha rätten att förändra människor, tar sig feminister denna rätten med. De utgår ifrån att deras idéer är sprungna ur en intellektuell perfektion. Deras idéer är så kompletta att de behöver inte kritiseras eller granskas.

Tack Lisa, i fortsättningen när jag observerar ett problem i världen, ska jag dra mig ner till din nivå och bara svara män. Det verkar vara så enkelt där nere i sandlådan. Så där lite bekymmerslöst som småbarn har det. Men lugnet består bara så länge man håller med er. För precis som ett litet barn, skriker ni när ni blir oemotsagda eller får kritik.

Mitt svar är mer korrekt eftersom det bygger på lång empirisk forskning. Om kvinnan bara slutade med att föda våldtäktsmän, mördare, terrorister, vänsterhänta, rasister. Så skulle allt bli mycket bättre.

Det finns en del teorier om varför detta uppstått. Många hävdar att det är kulturmarxism och Frankfurtskolan. Själv är jag av den enkla övertygelsen att det är vanlig mänsklig dumhet eller jag säger att det är kvinnors fel. De envisas med att föda män.

 

 

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...