Home / Radio länsman / RLM – Borta bra men invandring bäst
Borta-liten-bild

RLM – Borta bra men invandring bäst

Med näbbar och klor ger Karl-Anders Lindahl från Nyheter24 sig fasiken på att få oss att bl.a. tro att invandringen förbättrar läsförståelsen bland pojkar…. (?) Tror vi på dessa ”myter” han tar upp så har vi ”helt enkelt fel”. Lyckas Karl-Anders att övertyga oss? Lyssna!

Inleder med VIKTIG information till er alla!

Vår första resa igenom Karl-Anders tankar bjuder på 7 destinationer. Detta under rubriken: ”7 hårda fakta som visar ett ojämställt Sverige”. Det blir löneskillnader, Män äger mer, Kvinnor mår sämre, Sexuella trakasserier och sexualbrott och annat. Något säger mig att Ingrid Carlqvist inte är en inbiten feminist….

Sedan ändrar vi kurs och får 9 nya destinationer av Karl-Anders. Nu gäller det vad han påstår vara ”myter” kring invandringen. Förutom ett från hans håll flitigt användande av ordet ”FALSKT!” så får ni då ta del av ”myter” som: ”Vanligt folk är emot invandring”, ”Invandring skadar ekonomin”, ”Invandring ger högre arbetslöshet”, ”Invandring ökar otryggheten” och mycket mer. Vi kan ju lugnt säga att det inte var några problem att fylla upp en dryg timme kring allt det tokiga som han bjuder på.

Ni kan stödja RLM och ge motivation på dessa sätt:
Ekonomiskt stöd – Donera
Ge motivation: Gilla RLM på Facebook /// Följ RLM på Twitter
Ge feedback: Kontakta RLM

PROGRAMTID: 1:05:19

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter