Home / Bloggen / Svenska feminister är fegisar
dahmerröv

Svenska feminister är fegisar

För några dagar sedan dog 32 gruvarbetare. Inte en enda feminist har krävt att får vara 50% av dödsfallen, eller ens få vara del i den insats som ska plocka upp männen. Men jag kan tänka mig att en å annan feminist kan tänka sig att sitta i styrelsen för gruvbolaget. 

Ja jag är allvarlig. Svenska feminister är fegisar. De för sina låtsaskrig. De lever i ett av världens mest jämställda länder. Men framställer det hela som att vara kvinna i Sverige är bland det mest utsatta du kan vara. Det är en enda stor gigantisk manlig konspiration emot dem.

Ärligt talat, det måste vara något fel på dessa människor som kallar sig feminister. Deras märkliga krav om att kvinnor ska kvoteras in i styrelser får mig att rysa. De bekväma jobben vill de minsann ha. Men varför hör vi aldrig feminister skrika om att de kräver jobb som sophämtare, grovdiskare, slaktare?   Jag kan inte ta dessa gråterskor, dessa uppmärksamhetssökande bölande individer på allvar. Det går inte. När en feminist sätter igång med ditt trams stänger jag bara av.

Det som är så tragiskt är att det är dess extremfeminister som tagit över, precis som med allting annat i detta land. Det verkar inte finnas några sinnade grupperingar kvar längre. Det är extremt åt det ena eller andra hållet. Är att viktiga debatter fördummas. Det är som om det är en medveten strategi. Låt oss fördumma, gapa och skrika tills ingen orkar med oss längre.

Feministerna hade kunnat göra livet så mycket bättre för väldigt många om de engagerade sig i riktiga problem. Det feminister numera slåss för är att få visa brösten på allmän plats. När de väl får visa brösten på allmän plats. Då vill de inte längre visa brösten, utan beklagar sig istället över att män sexualiserar deras bröst.. Eller så hittar de en stackars man som sitter bredbent på tunnelbanan.  För att inte tala om feministiska kriget mot den så kallade tjejsemlan eller att feminister kräver jämställd snöplogning. Omvärlden asgarvar åt oss.

Ibland vill jag bara skrika att dessa feminister ska hålla käften. Men det får man inte göra i detta landet. Då näthatar man och hamnar på Expressens löp. Har du riktigt med otur, så kommer självaste Robert Aschberg och knackar på din dörr och undrar varför du är så elak mot stackars försvarslösa, svaga kvinnor.

En av alla dessa tokiga feminister kallar sig för Lady Dahmer, läs mer om henne här>>>

Det är svårt att ta henne på allvar. Jag uppfattar henne som ett litet barn i en vuxens person kropp.

dahmerpojkar
ld1

mensfitta
lady-dahmer-hur-ska-vi-fc3a5-mc3a4n-att-hc3a5lla-kc3a4ft

ld50_54

ld50_46

Det som är så skrämmande och tragiskt är att hon och många andra liknande ses som mainstream-feminister. Hon är hyllad av många inom media för sitt mod, vilket mod? Vad har hon förändrat med sitt infantila språk?

Saker blir bara galnare och galnare i Sverige. Den som skriker högst och mest beter sig som ett barn verkar få mest medial uppmärksamhet. Så det är väl kanske läge för mig att sänka min intellektuella nivå till en femårings, skrika könsord, prata kiss och bajs. För numera är det den vuxna normen hos eliten i Sverige.

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...