Home / Bloggen / Martin gråter ut
researchguldspaderg

Martin gråter ut

De kring researchgruppen granskas  av tidningen Fokus och då är det inte lika roligt längre tydligen. De har själva i flera år jagat och kartlagt privatpersoner. Med hjälp av stora medier har dessa människor målats ut som nazister och rasister. Researchgruppen är ingen oberoende källa. Det är en grupp människor med kopplingar till extremvänstern. De drivs av en politiskt agenda. Att medier ens använder dem i sina artiklar är ett hån mot alla former av journalistik och granskningar.  Det vore som att låta Svenska motståndsrörelsens nördar få skriva artiklar om vänsterpartiet. Hur snyggt hade det varit?

Martin Fredriksson beklagar sig nu över att man fått fram gammal information om honom. Vilket är hysteriskt roligt. Eftersom hans leverbröd är eller har varit att just leta upp gammal information om människor. Nej du Martin ”Våld är så jävla roligt” Fredriksson, du får nog bara svälja detta.

Uppdatering
På sin blogg hänvisar Martin Fredriksson till en ”oberoende källa”. Denna källa är är Mathias Wåg och länken går till Wågs Twitter. Wåg är ingen oberoende källa. Han är en av de drivande bakom Researchgruppen, han har varit med i AFA. Mathias Wåg agerar som en domare och bödel. Ser det som sin rätt att jaga, granska och hänga ut människor som inte följer hans politiska inriktning.

martinfredrikssontwitter

 

Researchgruppen ska precis som alla andra tåla en granskning. Men det är svårt att granska dem. De har skyddade uppgifter. De blockar folk från att följa dom på nätet. De är väldigt noga med att rätt sorts människor får se deras info. Demokratin ställs på sin spets om du inte får granska granskaren. Det är självklart att Martin och de andra ska kunna granskas. Ursäkten att så kallade nazister och rasister är dumma emot dom håller inte. Varför vill då Martin inte att han ska granskas? Kan det bero på att han har något att dölja?

Martin Fredriksson och de andra på Researchgruppen, dömer människor för livet. För dem de granskar finns det inga förklaringsmodeller, inga ursäkter. Har DE en gång stämplat dig som nazist och rasist, har du fått en dom på livstid. Tro mig, jag vet.

Det är på tiden att det kommer en granskning av Researchgruppen i något av de större medierna. Flera andra mindre har försökt granska dom under åren.

Dispatch International har skrivit ett antal utredande och granskade artiklar om Researchgruppen

Fria tider har även dom skrivit om dem. 

Ta av dig offerkoftan, sluta gråta ut Martin.

Martin Fredriksson menar att man inte kan granska honom för att ”nazister” varit dumma mot honom. Vänstern har varit dumma mot mig. Så med samma logik kan inte jag granskas, pklogik är fantastiskt roligt.

http://martinfredriksson.net/om-fokus-forlorade-heder/

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...