Home / Bloggen / Vita män som hatar
moralpolis2

Vita män som hatar

Är du svensk kvinna och protestera mot islamism, menar FEMEN att du är rasist och säkert nazist med.Är du kvinna i Iran och protesterar islamism är du dock inte rasist eller nazist. Då är du utsatt för ett patriarkalt förtryck. När ska FEMEN och  antirasister, ja de goda inse att de snubblar på sig själva?

Denna #pklogik stör mig. Den gör hela debatten meningslös eftersom den faktiskt sabbar en så viktig debatt.

Flera av mina kvinnliga vänner är uppväxta under en islamisk och kristen hederskultur. De har berättat de mest skrämmande historierna om hur de behandlats. Deras historier och öden ska vi lyssna på. Det som de utsatts för ska ingen behöva drabbas av.

I dag utsätta över 70.000 ungdomar och barn för en en hederskultur i Sverige. Religion och moral sätter reglerna. Nu är det inte bara islam det handlar om, utan även kristendomen.

Ungdomsstyrelsen uppskattar utifrån en enkätundersökning år 2009 att cirka 70 000 individer i åldern 16-25 år i Sverige upplever begränsningar i förhållande till äktenskap och/ eller att familjen ställer upp villkor fär val av partner. Detta gäller 6,6 procent av de unga kvinnorna och 3,8 procent av de unga männen. Enligt studien är det betydligt vanligare med begränsningar i valet av framtida partner i familjer med utländsk bakgrund jämfört med familjer med svensk bakgrund. Flickor med utländsk bakgrund är de som i störst utsträckning uppger att de har begränsningar eller villkor.

Hade det rört sig om vita etniska svenska ungar, då hade det garanterat varit igång utredningar, ministrar hade fått stå till svars i TV. Journalister hade drevat till någon hade fått avgå. Men nu handlar det om barn med utländsk bakgrund. Då är det inte så viktigt längre. Det är här den riktiga rasismen visar sig. Det är här hyckleriet syns. Få säger något, ingen vågar. Risken för att stämplas som rasist är för stor, därför får tusentals barn fortsätta lida.

Det är samma sak med pedofilringarna i England. Tusentals barn utsattes för grymma övergrepp. Myndigheter väl medvetna om det hela. Men ingen vågade säga något, för man var rädda att stämplas som rasister. Detta är den riktiga rasismen. Varför är det ingen som protesterar?

I dag sitter det män och ifrågasätter och tilldelar dessa kvinnor nedsättande epitet som rasist, nazist och islamofob. Märkligt nog är det oftast vita män, boende på Söder eller i djupaste Norrland. De kallar sig alla stolt för feminister och antirasister Dessa män har inte en susning om vad islam eller islamism är. Deras enda kunskap om islam är det dom en gång läste i skolan. De kan något om fem pelare och att Muhammed var islams skapare.

Dessa män är experter på slöjor och sharialag. Deras ord är nästan detsamma som mullornas ord i Iran, när det kommer till slöjan.

Män som kallar sig feminister, agerar numera som moralpolisen i Iran. FEMEN är inget annat än en samling hycklande lögnare. Ni borde alla skämmas. Ni dansar en dans med islamismen och har inte en aning om vad ni bjuder in i landet. Allt detta eftersom ni saknar kunskap och tror att ni har stora goda hjärtan.

Moralpolisen i Iran: Kvinnor måste följa klädlagarna

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...