Home / Bloggen / Magiska tygbitar
Garment11

Magiska tygbitar

De flesta religioner har sina attribut. Klädesplagg, märkliga attiraljer, reliker, tända ljus och märkliga byggnader. De flesta av dom går alldeles utmärkt att kritisera. Utan problem kan man häckla och tom håna vissa religioner. Mormonerna bär tex magiska underkläder. Jag skojar inte. De är så magiska att de ska enligt källor från kyrkan skydda från kulor.

Jag har ofta häcklat mormonernas heliga underkläder – det går utmärkt. Vänstern och antirasisterna lyser med sin frånvaro. Men yppar jag minsta kritik mot slöjan, kommer de rusande som en zombiehord hungriga efter färsk hjärna.

För att inte tala om alla gånger då jag häcklat män i skägg, klänning och rolig hatt. Återigen lyser antirasisterna med sin frånvaro. Visst är det märkligt. Hycklar dom, eller är det bara som så att varje gång jag kritiserar, häcklar eller hånar någon annan religion än islam, så slutar deras internet att fungera.

Det låter mest troligt, eller hur! 😉

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...