Home / Bloggen / Sverige, helvetet på jorden.
camp1

Sverige, helvetet på jorden.

Ni kanske trodde att Syrien eller något annat krigsdrabbat land är hemska länder. Lägg detta åt sidan. Dessa länder är ingenting i jämförelse med Sverige.

Gång på gång för vi höra om hur svårt det är att leva i Sverige. Rasism och förtryck genomsyrar vissa människors vardag. Vissa muslimer är numera så rädda att de knappt vågar gå ut. Vilket är lite märkligt, för de som borde vara rädda, nämligen judarna.  Som beskjuts av muslimer. En del har hävdat att det muslimerna utsätts för går att jämföra med nazisternas förföljelse av judar.

Så vad är det muslimerna utsätts för i Sverige?

Hur många muslimer i Sverige har blivit utkastade från ett universitet eller högskola enbart för att de var muslimer?

Inga!

Hur många muslimer har fått sina företag konfiskerade av svenska staten för att de är muslimer?

Inga!

Hur många muslimer har blivit av med sina bostäder så att privilegierade vita svenskar kan flytta in där?

Inga!

Hur många muslimer har avrättas på öppen gata av polis, militär eller av politiska rörelser, för att de är muslimer?

Inga!

Hur många muslimer har tvingats sätta på sig någon form av märke, för att peka ut att dom är muslimer?

Inga!

Fast på denna punkten gör dom det själva genom att tex bära slöja. Slöjan är ingen annan än för att markera att personen är muslim och att du som kafir gör dig bäst att hålla dig undan.

Kafir (av arabiska كافر kāfir, aktiv particip av kāfara, ’ej vilja tro på, förneka’, ’dölja sanningen’) innebär inom islam en otrogen. Kafir står i motsats till mu’min, (av arabiska; aktiva particip av verbet ‘amuna, ”att tro”) och betyder ”troende” eller ”rättrogen”.

Kafir är den allmänna benämningen på var och en som förnekar Muhammeds profetiska sändning och Koranens gudomliga ursprung

Gång på gång har Malmös judar vittnat om att de förföljs och trakasseras. Visst har flertalet journalister och ”godhetsorganisationer” som Expo beskrivit detta. Men! De nämner aldrig att det inte är etniska svenskar som står bakom hatet – utan unga män med bakgrund i Mellanöstern.

Genom att utelämna denna information ges läsarna intrycket att det i själva verket är vanliga svenskar som plötsligt blivit galet rasistiska och främlingsfientliga.Trots att forskning visar att svenskar är ett av världens mest toleranta folk.

Trots att Uppdrag granskning tog upp detta i ett program, envisas medierna och opinionsbildare att föra ut att det är vita män bakom hatet mot judar. Man gör märkliga kopplingar till Sverigedemokraterna, Breivik, korsriddare och religionskritiker.

Jag ifrågasätter inte att rasism och orättvisor existerar – men definitivt inte i den omfattning och av de grupper som medierna målar upp. Bara lögnen om att muslimer är lika utsatta som judarna borde få läsarna att reagera. Men de vågar inte. För den som reagerar eller till och med protesterar mot mediernas världsbild, kan vara näste man till rakning: Uthängd på löpet som nazist och rasist.

En förklaringsmodell som oftast används för att beskriva att invandrare och muslimer ”flippar” ur ibland. Är den så populära socioekonomiska orsaker.  Vilket är en bisarr förenkling. Det är faktiskt ett hån mot alla de som är fattiga och klarar av att leva utan att kasta sten, bränna bilar eller begå brott.

Ska man vara ohederlig och använda helt ologiska förklaringsmodeller, kan man lika väl påstå att det är skola, vård och omsorg som ligger bakom viss gruppers flippar.

Detta landet kommer aldrig att lösa de problem vi har om vi inte hederligt och ärligt ser på saker för vad de är. Till att börja med bör vi skrota allt vad identitets-politik är. Här har ni en grogrund för konflikter.  Effekten av  identitets-politik är att grupper ställs mot varandra.

Vilket lustigt nog är det man anklagar Sverigedemokraterna för att göra.

Sverige är om man ska tro på våra invandrare som får skola, vård och omsorg ett helvete på jorden. Så ni jordens människor som är på flykt. Kom inte till Sverige, för här är det värre än i Syrien.

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

words

It’s a beautiful thing, the destruction of words

Relaterade

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...