Home / Radio länsman / RLM – Funkofobi På Krigsstigen
Funkofobi-Liten-bild

RLM – Funkofobi På Krigsstigen

”Vi är fucking som alla andra!” Kampen för att få fram en ny fobi i Sverige har lyckats –Funkofobi! Kränks rörelsehindrade i affären? Fobiska trappsteg, dyra toaletter på fjälltoppar och barn med cp-skada i skolan.

Huvudämnet för programmet är alltså ett ämne som vi inte har varit inne på tidigare. Kan det få igång snacket lika mycket som när vi är inne på invandringspolitiken? Lita på det! Lyssna så får ni höra. Men! Ett program från RLM är ju inte riktigt…. riktigt utan att ta upp det mångkulturella Sverige. Så resten av programmet bjuder på detta:

Nu har ”killgäng”/”grabbgäng”/”ungdomsgäng” med en vidrig kvinnosyn varit i farten och i en artikel kan vi ta del av en ung tjejs beskrivning av den verklighet som hon och många andra lever i idag när dom möter dessa ”killgäng”. Den nutida situationen när det gäller sexuella trakasserier är rent vedervärdig. Hur kommer det då att se ut i framtiden? Detta under rubriken * Din dotter i det nya Sverige.

Nästa ämne: * Gömmer tiggaren bakom skyltarna. Personalen i butiken har tröttnat! Men de goda, korrekta människorna tröttnar aldrig och i detta ämne får vi höra VM i godhet som aldrig tidigare… Eller? Det sista ämnet som gäller Miljöpartiet de gränslösa och deras ungdomsförbund tar den sk godheten till en nivå som fullständigt spränger en propp i huvudet på Ingrid Carlqvist och får oss alla att skratta rejält! Lyssna på helgens program du också!

Ni kan stödja RLM och ge motivation på dessa sätt:
Ekonomiskt stöd – Donera
Ge motivation: Gilla RLM på Facebook /// Följ RLM på Twitter
Ge feedback: Kontakta RLM

PROGRAMTID: 1:01:20

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter