Home / Krönikor / Du får inte kritisera islam eller islamism
Mr Spock spelas av Leonard Nimoy
Film:
Star Trek
Mr Spock spelas av Leonard Nimoy Film: Star Trek

Du får inte kritisera islam eller islamism

 

Om knallkorkarna finge bestämma och fick verklig makt skulle vi få ett skrämmande samhälle. Det skulle få Sydafrikas apartheid och Hitlers Nazityskland att blekna i jämförelse.

Det blir allt svårare för vänstern, antirasisterna och knallkorkarna att försvara islamism och islam, nu när de själva blivit utsatta för det vansinne jag så länge varnat för. Men det hindrar dem inte att fortsätta förneka, det hindrar dem inte att använda nyspråk eller hitta förklaringar och orsaker till att man inte ska få kritisera islam.

Gång på gång får jag höra på sociala medier att jag inte får kritisera islam eller ens islamism, eftersom jag aldrig varit utsatt för den. Det är bara muslimer som drabbats som får uttala sig.

Detta är PK-logik när den är som mest skrämmande. Deras idé om att bara vissa grupper ska få uttala sig om saker är ett sådant moraliskt, etiskt och filosofiskt snedsteg att det gör ont ända ner i tårna.

 

För detta innebär att jag som vuxen, vit och ateistisk man inte får:

  • Visa avsky mot våldtäkter av barn, eftersom jag inte är ett våldtaget barn.
  • Kritisera rasism mot färgade människor, eftersom jag inte är färgad.
  • Protestera mot kvinnovåld, eftersom jag inte är kvinna.
  • Protestera när homosexuella kränks, för att jag inte är homosexuell.
  • Protestera när kulturella, sekulära, mainstream-muslimer utsätts för våld från islamister, för jag är inte muslim.
  • Kritisera nazismen eller Hitler, för jag upplevde aldrig nazismen.

Jag kan göra den här listan hur lång som helst. Men nu kommer det märkliga: Antirasister, knallkorkar och andra godhetsknarkare kan föra talan för alla muslimer, hur går det ihop?

 

Antirasisternas identitetspolitik är samhällförstörande och raserar individer. Det är dags att börja se sanningen i vitögat. Det är dags att knallkorkarna kliver ur sin låtsasbubbla och erkänner att de har haft fel. Jag är så urbota trött på att höra alla bortförklaringar till varför islamister/muslimer spårar ur. Det är alltid någon annans fel: kolonialism, rasism, en serieteckning, missuppfattningar. Det är dags att vi kräver att muslimer börjar bete sig som vuxna människor, och det är dags för knallkorkarna att börja bli hederliga. Problemet är islam. PUNKT!

Ingen säger det bättre än den brittiska politikern och debattören Anne Marie Waters i detta klipp från en debatt på Oxford Union.

”Has there ever been a more spectacularly misunderstoodreligion than Islam?” ca 4:20 in. Se gärna hela hennes inlägg.


Videoklippet nedan beskriver den otroligt skruvade situation vi är i.

 

Att islam är problemet betyder inte att alla muslimer är ett problem. Det krävs en rejäl dos ohederlighet för att påstå detta. Det krävs PK-logik och identitetspolitik.

De som i dag skriker mest om rasism, är faktiskt de verkliga rasisterna. De menar att muslimer och vissa invandrare med mörkare hudfärg inte kan klara att bete sig som vita européer gör.

Detta är faktiskt samma slags rasism som européerna höll på med när de skulle fostra ”negern” i Afrika. Man såg ner på dem och menade att de aldrig kunde bli civiliserade människor, utan bara kunde uppfostras att åtminstone bli goda kristna.

Antirasisterna håller på med exakt samma sak. De anser att människor som valt en viss gud, eller har en mörkare hudfärg, inte klarar av att vara en ansvarsfull samhällsmedborgare med ansvar, plikter och krav. Man ska helt enkelt inte ställa samma krav på dem. Det kallas de låga förväntningars rasism. Därför måste antirasisterna föra deras talan,  ta dem i försvar och ständigt hålla kvar dem i offerpositionen. Och tro inte de gör det för ”offrens” skull, de gör det för sin egen skull. De behandlar muslimer och vissa invandrare som husdjur, och sitter sen och skryter på sociala medier om hur förbannat goda de är.

 

De som nu pratat om vikten av yttrandefrihet är samma människor som gjort allt för att hindra mig, Dan Park, Lars Vilks och många andra från att använda våra frihetsrättigheter. Jag har i flera år kritiserat religion och islamism. För detta har Expo, Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter hängt ut mig som en våldsam, rashatande nazist och rasist. Till sin hjälp har de haft Researchgruppen. De har gjort allt för att förstöra mina möjligheter att utföra mitt jobb eller få andra jobb. Till viss del har de lyckats. Men i det långa loppet är det jag som sitter med ett leende på läpparna över deras brutala dumhet.

Jag var visserligen medveten om att dagen skulle komma då mainstream-journalisterna börjar skriva om allt det jag skrivit om. Det är visserligen långt kvar, men sakteligen har vändningen börjat.

Samma människor som hyllade fängelsedomen mot Dan Park talar numera om vikten av satir. Jag förstår dem som vill kräkas på er. Jag känner själv för att göra det.

 

Tyvärr tror jag inte att vi inom överskådlig framtid får ett bättre debattklimat eller att något annat parti än Sverigedemokraterna kommer att se problemet. Politiker, journalister och många intellektuella har målat in sig i ett hörn och kommer aldrig att erkänna att de haft fel.

Vi kommer snart att få se nya artiklar och krönikor om de hemska Sverigedemokraterna i Aftonbladet och Expressen.  Artiklar som osar av ohederliga vinklingar, hat och lögner.

Författaren och journalisten Nima Dervish, som tyvärr lämnat Sverige, sa 2012 några kloka ord som summerar galenskap i vårt land:

Något är allvarligt fel när en muslim dödar judar och vi är mer oroade över muslimers image än judars liv.”

 

 

 

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

jesusblack

Vänsterns identitära raskrig

Jag är antiteist och hamnar allt oftare i diskussioner där jag märkligt nog tar kyrkan och tron i försvar. Det kan tyckas märkligt. Men för mig handlar ...

Faksimil SVT Black

Klipper vi i värdegrundens namn – klipper vi snart oss själva!

Kulturrevolutionen kanske inte betyder så mycket för de flesta människor då de kanske har dålig kännedom om just det. På samma sätt som de har obefintliga ...